Τα νέα των μελών μας

TÜV Hellas (TÜV Nord): Η TÜV Hellas (TÜV Nord) Μέλος του ΣΕΒ

undefined

 

 

Ο Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανακοινώνει την ένταξή του στον ΣΕΒ και γίνεται μέλος μιας ομάδας σύγχρονων, ανταγωνιστικών επιχειρήσεων που έχουν ως όραμα τη δημιουργία μιας οικονομικά ισχυρής και κοινωνικά δίκαιης Ελλάδας. Ένα όραμα που σήμερα είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ και που η TÜV HELLAS (TÜV NORD) ενστερνίζεται απόλυτα. Με την ένταξή του στον ΣΕΒ, ο Φορέας επιλέγει να συμπορευτεί με τους κορυφαίους εκπροσώπους της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής ενισχύοντας την παρουσία του στην επιχειρηματική κοινότητα της χώρας.

Όπως δήλωσε ο κ. Σάββας Πελτέκης,  Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD): «Η ένταξη της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στον ΣΕΒ αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή. Έχουμε την πεποίθηση ότι η συνεργασία μας θα μας αποφέρει πολλαπλά οφέλη καθώς θα ενισχύσει την παρουσία της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και θα μας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξουμε νέες σχέσεις και να αξιοποιήσουμε νέες επιχειρηματικές προοπτικές».

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο