Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) χορηγός της «Ελληνογερμανικής Ημέρας για την Οικονομία και τις Επενδύσεις»

 

undefined

 

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) ήταν χορηγός της «Ελληνογερμανικής Ημέρας για την Οικονομία και τις Επενδύσεις» από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η οποία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα Deutscher Industrieund Handelskammertag e.V. (DIHK), της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Η ψηφιακή εκδήλωση έρχεται σε συνέχεια του επιτυχημένου «Ελληνογερμανικού Οικονομικού Φόρουμ», που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο 2020 στο Βερολίνο και του «Hellenic German Virtual Business Forum» τον Ιούνιο 2020 και επιθυμώντας να υλοποιήσει μέρος των εκδηλώσεων, που είχαν προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της 85ης ΔΕΘ.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνέχεια του επιτυχημένου «Ελληνογερμανικού Οικονομικού Φόρουμ», που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο 2020 στο Βερολίνο και του Hellenic German Virtual Business Forum, τον Ιούνιο 2020 και με σκοπό να υλοποιήσει μέρος των εκδηλώσεων, που είχαν προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της 85ης ΔΕΘ, διοργάνωσε με επιτυχία, ψηφιακά την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020, την «Ελληνογερμανική Ημέρα για την Οικονομία και τις Επενδύσεις», υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK) και της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

undefined

Σε μια περίοδο που η ευρωπαϊκή αλλά και η παγκόσμια οικονομία δοκιμάζονται από την πανδημική κρίση, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διατηρεί ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ της ελληνικής και γερμανικής αγοράς, με στόχο την ανάταξη της οικονομικής δραστηριότητας προς όφελος των δύο χωρών. Ανάλογη στόχευση θα έχει και η «Ελληνογερμανική Ημέρα για την Οικονομία και τις Επενδύσεις», που λειτούργησε ως διαδικτυακή πλατφόρμα ανταλλαγής εμπειριών, ιδεών και προτάσεων μεταξύ των πολυάριθμων παραγόντων της ελληνικής και της γερμανικής αγοράς, όσων συμμετείχαν, από απόσταση, στη διοργάνωση.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Dr. Volker Treier, Επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK)

Στο πλαίσιο της e-διοργάνωσης θα υπάρχει η δυνατότητα B2B ψηφιακών συναντήσεων μεταξύ εκπροσώπων ελληνικών και γερμανικών εταιριών, με την προοπτική σύναψης νέων εμπορικών ή και επενδυτικών συνεργασιών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο