Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) χορηγός στα βραβεία ❝Greek Hospitality Awards 2021❞

 

undefined

 

Τα Greek Hospitality Awards διοργανώνονται για 7η συνεχόμενη χρονιά υβριδικά, με τους ομιλητές και τους βραβευθέντες σε φυσική παρουσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso και με το κοινό να παρακολουθεί και να συμμετέχει ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την πρώτη πλήρη, all-in-one, ψηφιακή πλατφόρμα για την Επιχειρηματική Επικοινωνία και τα Events, και το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Ανάμεσα στους ομιλητές παρευρέθηκε και η κα Μαρία Λιοντάκη, Product Manager Hospitality & Tourism και Επικεφαλής Επιθεωρήτρια. Αντικείμενο της ομιλίας της: ❝Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας στην Επιθεώρηση & Πιστοποίηση, στον ξενοδοχειακό κλάδο❞.

undefined

Παρακολουθείστε την ομιλία της κα. Λιοντάκη πατώντας εδώ

Δείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο