Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιθεώρησε τους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες κλίμακες των καταστημάτων Praktiker

 

undefined

 

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD), ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα, επιθεώρησε και φέτος τους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες κλίμακες των καταστημάτων Praktiker σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Ηράκλειο Κρήτης. 

Η διαδικασία αυτή έρχεται σε συνέχεια της πολυετούς συνεργασίας της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με τη λιανεμπορική αλυσίδα και αποκτά ιδιαίτερη σημασία, δεδομένης της μεγάλης επισκεψιμότητας των καταστημάτων Praktiker, αλλά και των νέων αυξημένων αναγκών για την ασφάλεια και λειτουργία αυτών. 

Σημειώνεται ότι η Praktiker είναι το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται από το 1991, απασχολεί 1.600 εργαζόμενους, με 16 καταστήματα έκτασης 100.000 τ.μ. πανελλαδικά και δύο b2b centers στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, ενώ διαθέτει περισσότερα από 50.000 προϊόντα και εξυπηρετεί πάνω από 6 εκατομμύρια πελάτες ετησίως

undefined

Ο κ. Δημήτρης Γουρνάκης, Διευθυντής Πιστοποίησης Ανελκυστήρων της TÜV HELLAS (TÜV NORD), ανέφερε σχετικά: «Η ασφαλής λειτουργία των ανελκυστήρων και των κυλιόμενων διαδρόμων σε μεγάλα καταστήματα που εξυπηρετούν χιλιάδες κόσμο καθημερινά είναι απαραίτητη και ταυτόχρονα εξαιρετικά απαιτητική. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία με την Praktiker και η εμπιστοσύνη απέναντι στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι σημαντική, καθώς επιβεβαιώνει την απαρέγκλιτη δέσμευση του Φορέα μας τόσο στο επίπεδο του ελέγχου όσο και στην συμμόρφωση με τις προθεσμίες που ορίζει η σχετική Νομοθεσία». 

O κ. Χρήστος Μπρέντας, Τεχνικός Ασφαλείας της Praktiker, τόνισε ότι: «Η ασφαλής λειτουργία των καταστημάτων μας, για τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των εργαζομένων μας και των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται και μας επισκέπτονται καθημερινά, είναι αδιαπραγμάτευτη για την Praktiker Hellas και η μακροχρόνια συνεργασία μας με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαιώνει τη σημασία της ασφάλειας για την εταιρία μας, καθώς πρόκειται για έναν αξιόλογο και κορυφαίο στο είδος του Φορέα».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο