Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιθεώρησε την εταιρεία Vassiliou Trofinko SA!

undefined

 

Ο Φορέας μας πραγματοποίησε unannounced επιθεώρηση στο τεχνικό πρωτόκολλο IFS και η εταιρεία διατήρησε την υψηλή της βαθμολογία.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε σειρά πιστοποιήσεων στα παρακάτω:

  • Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων στο πρότυπο DIN EN ISO 22000: 2018, Απαιτήσεις για τους οργανισμούς της αλυσίδας τροφίμων στο πεδίο εφαρμογής επεξεργασία, τυποποίηση, συσκευασία, αποθήκευση και διανομή κατεψυγμένων ιχθύων και Ιχθυηρών και εισαγωγή, εμπορία αποθήκευση και διανομή κατεψυγμένων τροφίμων.
  • Σύστημα Διαχείρισης στο πρότυπο ISO 9001:2015 Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας- Απαιτήσεις στο πεδίο εφαρμογής επεξεργασία, τυποποίηση, συσκευασία, αποθήκευση και διανομή κατεψυγμένων ιχθύων και Ιχθυηρών και εισαγωγή, εμπορία αποθήκευση και διανομή κατεψυγμένων τροφίμων.
  • ΜSC Chain of Custody (Version 5.0)
  • ASC Chain of Custody (Version 5.0)

undefined

Ο Δημήτρης Βασιλείου ίδρυσε την εταιρεία το 1964. Η εταιρεία ασχολείται με την διανομή κατεψυγμένων τροφίμων. Τα προϊόντα της βρίσκονται στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και supermarkets όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η Vassiliou Trofinko SA ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελάτων και γι’ αυτό διαθέτει διάφορες κατηγορίες προϊόντων. Η σειρά Prime ειδικεύεται στα κατεψυγμένα ψάρια και θαλασσινά ακολουθώντας πάντα τις ορθές πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος. Η σειρά 5 Ήπειροι προσφέρει προϊόντα από φάρμες και πτηνοτροφικές μονάδες σε όλο τον κόσμο. Τέλος, η σειρά 7 θάλασσες προσφέρει κατεψυγμένα αλιεύματα. Με αυτό τον τρόπο μπορεί και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της. H ποιότητα αποτελεί μία από τις βασικές αξίες της εταιρείας.

undefined

Η συνεργασία του Φορέας μας με την ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ ΑΕ ξεκίνησε το 2017.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο