Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επίσημος υποστηρικτής του Elevate Greece

undefined

 

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD), ως επίσημος υποστηρικτής του Elevate Greece συμμετείχε στην απονομή του Βραβείου “Startup hero: επίλυση προκλήσεων από την υγειονομική κρίση Covid-19″ με τον κ. Χάρη Ντολόπουλο, Mechanical Engineer, Lifts Division Thessaloniki Μanager, όπου και απένειμε το βραβείο στην εταιρεία “GIZELIS ROBOTICS”.

Στις 11/09/2021 πραγματοποιήθηκε στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο 1ος διαγωνισμός νεοφυούς επιχειρηματικότητας, όπου συμμετείχαν οι εγγεγραμμένες νεοφυείς επιχειρήσεις του Elevate Greece, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

undefined

Η εκδήλωση μεταδόθηκε και μέσω live streaming, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/H2v99RaJVIE

Το Elevate Greece αποτελεί μια πρωτοβουλία της Eλληνικής Kυβέρνησης, η οποία έχει ως στόχο τη χαρτογράφηση των ελληνικών StartUps και την υποστήριξη της ανάπτυξής τους.

Αποτελώντας την επίσημη ψηφιακή πύλη για τις νεοφυείς επιχειρήσεις, αποσκοπεί στην ενίσχυση, ανάπτυξη και εξωστρέφεια του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο