Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έλαβε την τιμητική διάκριση του Ευρωπαίου Energy Scout για το 2022!

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έλαβε την τιμητική διάκριση του Ευρωπαίου Energy Scout για το 2022!

Στις 14/06/2023 στο Βερολίνο διεξήχθη η βράβευση των καλύτερων Energy Scouts 8 Ευρωπαϊκών κρατών (Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Κροατία, Σερβία, Βουλγαρία, Ελλάδα) και της Γερμανίας από τους κυρίους Stefan Wenzel – κοινοβουλευτικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος και Achim Dercks – Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γερμανίας.

Οι Energy Scouts έχοντας παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό σεμινάριο που οργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση και αποδοτικότητα πόρων στις εταιρίες που εργάζονται εφαρμόζοντας στοχευμένα μέτρα βελτίωσης. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και πόρων της εταιρείας τους και συμβάλλουν σημαντικά στην προστασία του κλίματος από πλευράς επιχειρήσεων. Το Young Energy Europe βραβεύει ετησίως τους καλύτερους Energy Scouts της Ευρώπης από το 2019.

Συγκεκριμένα, την νικητήρια ιδέα της Ελλάδας εκπροσώπησε ο κ. Αθανάσιος Μουζάς, επιθεωρητής Κτιριακών και Έργων Υποδομής της TÜV HELLAS (TÜV NORD), λαμβάνοντας την τιμητική διάκριση του Ευρωπαίου Energy Scout για το 2022.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο