Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) απένειμε τιμητική διάκριση στο Sofitel Athens Airport

undefined

 

 

Ειδική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο Sofitel Athens Airport για την πιστή εφαρμογή των Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 και Επεξεργασίας και Διάθεσης Τροφίμων και Ποτών ISO 22000, ως αποτέλεσμα της αφοσίωσης του ξενοδοχείου στην ποιότητα και την αειφορία.

Η απονομή έγινε από τον κ. Σάββα Πελτέκη, Managing Director TÜV HELLAS (TÜV NORD), στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του εστιατορίου Mesoghaia του ξενοδοχείου. Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Τζένη Μήτση, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος Ξ.Ε.Α.Α.

Ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, κ. Γιώργος Σταύρου αναφέρει σχετικά: «Λόγω της αφοσίωσής μας και της δέσμευσης του ομίλου Μήτση στην υψηλή ποιότητα καθώς και της διεθνούς τεχνογνωσίας των Sofitel, τα τελευταία 18 χρόνια το Sofitel Athens Airport έχει ξεπεράσει τα όρια μιας απλής ξενοδοχειακής επιχείρησης και αποτελεί πλέον για το διεθνή επισκέπτη που μόλις φτάνει στην χώρα μας, συνώνυμο του ό,τι πιο σύγχρονου, ποιοτικού και καλαίσθητου έχει να προσφέρει η σύγχρονη Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί οι συγκεκριμένες διακρίσεις επισφραγίζουν την αέναη δέσμευσή μας στην υψηλή ποιότητα και κατά συνέπεια αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της επιτυχημένης μας πορείας».

undefined

 

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι, στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης των υπηρεσιών και των προϊόντων του, την τελευταία διετία το Sofitel Athens Airport έχει προχωρήσει σε πλήρη ανακαίνιση των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου, του bar Άρτεμις και του εστιατορίου Mesoghaia, καθώς και των δωματίων του 5ου, 6ου και 7ου ορόφου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.