Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD) : Η TÜV HELLAS επιθεωρεί Γερανούς Εμπορευματοκιβωτίων STS στο λιμάνι της Τανγκέρης στο Μαρόκο

 

undefined

 

Το Project:

Το Tanger Alliance Terminal (TAT), o διαμεσολαβητικός κόμβος του μελλοντικού τέταρτου τερματικού του λιμανιού Tanger Med, έχει εγκαταστήσει προς άμεση λειτουργία τα έξι από τα οκτώ ανυψωτικά μηχανήματα εμπορευματοκιβωτίων τύπου Megamax, τα οποία κατασκευάστηκαν από τη γερμανική εταιρεία Liebherr, έναν από τους πλέον ειδικούς προμηθευτές παγκοσμίως στη διάθεση αυτού του είδους των γερανών λιμανιού.

undefined

Ο TC3 είναι ο  δεύτερος τερματικός σταθμός στην επέκταση θύρας Tanger Med. Έχει χωρητικότητα επεξεργασίας 1,5 εκατομμυρίων TEUs. Η προβλήτα μήκους 800 μέτρων είναι εξοπλισμένη για να εξυπηρετεί εκτός των άλλων και μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. Η Tanger Alliance Terminal, είναι κοινοπρακτικός σχηματισμός της  Marsa Maroc (50% plus), της Eurogate-Contship Italia Tandem (40%) και του πλοιοκτήτη Hapag-Lloyd. 

undefined

Στην TÜV HELLAS ανατέθηκε από τη μητρική μας εταιρία TUV NORD SYSTEMS και τον πελάτη της EUROGATE TERMINAL SERVICES GMBH, η επιθεώρηση, οι τελικές δοκιμές και η παραλαβή των οκτώ (8) γερανών εμπορευματοκιβωτίων STS (ship to shore) στον τερματικό Σταθμό της Tanger Alliance στην Ταγγέρη στο Μαρόκο.

undefined

 Οι επιθεωρήσεις έχουν ξεκινήσει από προσωπικό μας στις αρχές Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν έως τον Ιανουάριο του 2021.

Το έργο διαχειρίζεται και εκτελεί η Διεύθυνση PC Infrastructure με Project Manager τον Λ. Ζάχο,  Vice President Infrastructure ΤΗ και επιθεωρητές τους Β. Μόρφη και Κ. Παπαγιαννόπουλο, Senior Inspection Engineers TH.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο