Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η κυρία Βασιλική Καλαμποκίδου, Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων TÜV HELLAS (TÜV NORD) μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Compliance Awards 2023

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) παρευρέθηκε στο Wyndham Grand Athens όπου απένειμε τρία βραβεία – Χρυσό- Αργυρό – Χάλκινο στην κατηγορία Best Compliance Whistleblowing Project.

H κα Βασιλική Καλαμποκίδου, Διευθύντρια Συστημάτων, σημείωσε ότι “η συμμόρφωση αποτελεί πυρήνα των υπηρεσιών που προσφέρει η TÜV HELLAS (TÜV NORD) για 37 συναπτά έτη στην Ελλάδα και πάνω από 150 έτη Διεθνώς. Συνοδοιπόροι στην ανάπτυξη των Επιχειρήσεων και αρωγοί στη βελτιστοποίηση της διακυβέρνησης αυτών, τα άρτια καταρτισμένα στελέχη της TÜV HELLAS (TÜV NORD) προσφέρουμε υπηρεσίες Επιθεώρησης, Ελέγχου, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης με αμεροληψία και ανεξαρτησία.

 Η Συμμετοχή μας στην επιτροπή αξιολόγησης επιβεβαιώνει ότι η TÜV HELLAS (TÜV NORD) χαίρει του κύρους και της φήμης ως ο κορυφαίος ανεξάρτητος Φορέας Ελέγχου – Επιθεώρησης – Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης στη Χώρα. Η εμπιστοσύνη σας κατακτήθηκε στη διάρκεια ετών παρουσίας και συνεργασίας μας και μας τιμά.”

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο