Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Η Εκπαίδευση του σήμερα για ένα σπουδαίο αύριο

 

undefined

 

«Η παιδεία είναι αυτό που μένει αφού ξεχάσουμε όσα μάθαμε στο σχολείο» είπε πολύ σοφά ο Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Σε μια εποχή κοσμογονικών αλλαγών είναι το «διαβατήριό» μας στον κόσμο του αύριο, η πυξίδα μας στα αχαρτογράφητα νερά της ψηφιοποίησης και της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Αναμφίβολα, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι μια εναλλακτική και ευέλικτη επιλογή μάθησης, όπου μέσω των τεχνολογικών εξελίξεων δίνονται σημαντικές δυνατότητες δημιουργικών πρακτικών, με αποτέλεσμα τη στήριξη της συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης των στελεχών, καθώς και την ενίσχυση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στη αγορά.

Από την πλευρά μας, φροντίσαμε να δώσουμε κάθε δυνατό εφόδιο στους συνεργάτες και τους χιλιάδες εκπαιδευόμενους που μας εμπιστεύθηκαν τη χρονιά που πέρασε. Και τα καταφέραμε:

5.500 συμμετέχοντες σε 510 προγραμματισμένα- ανοικτά και ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια, 2.500 συμμετέχοντες σε ημερίδες & 3.000 συμμετέχοντες στις ανοικτές διαδικτυακές μας συζητήσεις, αποτελούν αδιαμφισβήτητη απόδειξη της ανταπόκρισης και της εμπιστοσύνη σας.

Δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σας και του χρόνου – όπως και κάθε χρόνο- γνωρίζοντας πολύ καλά την ευθύνη που έχουμε αναλάβει έναντι όλων σας.

Η ευχή μας για το 2022 είναι καλή υγεία για όλους, ώστε να αντιμετωπίσουμε από κοινού –και με όπλο τη γνώση- τις προκλήσεις των καιρών.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο