Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Iστορικό Υψηλό κύκλο εργασιών και νέα εταιρική ταυτότητα για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Νέο ιστορικό υψηλό κατέγραψε ο κύκλος εργασιών της TÜV HELLAS (TÜV NORD) το 2022,  φτάνοντας τα 18 εκ. € στην Ελλάδα και τα 25 εκ. € συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών σε Κύπρο και Αίγυπτο, επιβεβαιώνοντας τη θέση της εταιρείας ως ο μεγαλύτερος μεταξύ των φορέων πιστοποίησης που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Πρόκειται για τέταρτο συνεχόμενο ιστορικό υψηλό, αφού από το 2019 ο Φορέας είναι σε συνεχή ανάπτυξη, με αύξηση των πωλήσεων κατά 60%, παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης.

Επίσης, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, ενίσχυσε και αύξησε το προσωπικό της, προχωρώντας σε 30 νέες προσλήψεις και πλέον απασχολεί 150 άτομα μόνιμου προσωπικού και περισσότερους από 200 εξωτερικούς συνεργάτες.

Ανάμεσα στους τομείς δραστηριότητας του Οργανισμού που κατέγραψαν τη μεγαλύτερη άνοδο τη χρονιά που πέρασε ήταν αυτοί των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Πιστοποίησης Προσώπων καθώς και της Πιστοποίησης Εγκαταστάσεων Ψυχαγωγίας.

Ανανέωση Εταιρικής Ταυτότητας

Παράλληλα, ο μητρικός οργανισμός TÜV NORD προχώρησε στην ανανέωση της εταιρικής του ταυτότητας, αναδεικνύοντας τον διεθνή του χαρακτήρα. Η επωνυμία TÜV HELLAS (TÜV NORD), παραμένει, διατηρώντας τον χρωματικό κώδικα και εστιάζοντας στην ελληνικότητά της, καθώς έχει ήδη συμπληρώσει 35 χρόνια αδιάλειπτης και εξαιρετικά επιτυχημένης παρουσίας στη χώρα μας.

H κ. Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD), δήλωσε: «Η κατάρριψη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά του ιστορικού υψηλού στον κύκλο εργασιών του Οργανισμού μας είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα, με δεδομένη την τρέχουσα συγκυρία. Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους είναι ότι παράλληλα μεγαλώνουμε και ανανεώνουμε την οικογένεια των στελεχών μας, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα του οργανισμού και την προσθήκη νέου και εξαιρετικού δυναμικού. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, έχοντας το βλέμμα μας στραμμένο στο 2030 και ακόμη πιο μακριά».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο