Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Χορηγός στο 25ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

undefined

 

 

Ο Φορέας μας, την Τρίτη, 12 Απριλίου ήταν Χορηγός στο 25ο Συμπόσιο για το Ανθρώπινο Δυναμικό της KPMG, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 12 Απριλίου κατά τις ώρες: 11:00-16:30.

Ανάμεσα στους ομιλητές & η κα Κονδυλία Κοντογιάννη, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εκπαίδευσης.

Τα νέα δεδομένα που έφερε η πανδημία, η κυριαρχία της τηλεκπαίδευσης αλλά και οι απαιτήσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης καθιστούν αναγκαία τη δια βίου μάθηση και τη συνεχή βελτίωση των δυνατοτήτων των εργαζομένων. Με τίτλο Ομιλίας: Reskilling, upskilling και νέο επιχειρηματικό περιβάλλον: ❞Ο ρόλος της εκπαίδευσης για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, η κ. Κονδυλία Κοντογιάννη, Training & Corporate Communication Manager, παρουσίασε στο 25ο Συμπόσιο της KPMG, πώς το Ανθρώπινο Δυναμικό μπορεί να εξασφαλίσει τα απαραίτητα εργαλεία για να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις του σήμερα, αλλά και να δημιουργήσει τις βάσεις έναντι των δυνατών προκλήσεων του αύριο. 

undefined

Δωρεάν συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/3ugvLKJ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο