Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): H TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο πλευρό του Λιβάνου με δωρεά φαρμάκων και ιατρικού υλικού

undefined

 

Στο πλευρό του λαού του Λιβάνου βρίσκεται η TÜHELLAS (TÜNORD), συνδράμοντας με την παροχή φαρμάκων και ιατρικού υλικού, τα οποία είναι απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού, μετά την πρωτοφανή έκρηξη στη Βηρυτό.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την πρεσβεία του Λιβάνου στην Αθήνα και ήδη τα φάρμακα και το ιατρικό υλικό έχουν συγκεντρωθεί κεντρικά, προκειμένου να φτάσουν στη Βηρυτό στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι η TÜV HELLAS (TÜVNORD), ο μεγαλύτερος Φορέας Πιστοποίησης στην Ελλάδα, έσπευσε άμεσα να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της πρεσβείας του Λιβάνου για την κάλυψη αναγκών μετά το πρωτοφανές δυστύχημα και βρίσκεται στο πλευρό της νεοϊδρυθείσας εταιρείας του Ομίλου TÜV NORD LEBANON, ενώ διατηρεί πολυετή συνεργασία με τοπικές εταιρείες έχοντας στο παρελθόν υποκατάστημα στη χώρα.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο