Τα νέα των μελών μας

TUV HELLAS (TUV NORD): H ΤUV HELLAS στο διεθνές συνέδριο της EASDP

undefined

 

 

Σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση φορέων Στήριξης Ατόμων με Νοητική Στέρηση «ΜΕΛΕΔΩΝΗ», συμμετείχαμε στο Ετήσιο Διεθνές #Συνέδριο της EASDP στο Ελσίνκι της Φινλανδίας με θέμα “Staff Matters: Disability Workforce of Tomorrow”.

Ο Δ/ντής Πιστοποίησης Προσώπων του Φορέα μας, Βιργίνιος Βουδούρης, παρουσίασε τις καλές #πρακτικές για την #πιστοποίηση του προσωπικού κοινωνικής φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες σύμφωνα με το πρότυπο ISO/ IEC 17024 – Certification Scheme for “Social Care Personnel For Disabled People”.

undefined

Η EASPD, είναι μη κερδοσκοπική ΜΚΟ στον τομέα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, προωθεί τις απόψεις των πάνω από 17.000 κοινωνικών υπηρεσιών και των ενώσεών τους και στόχος της είναι η προώθηση ίσων ευκαιριών για τα περισσότερα από 80 εκατομμύρια άτομα με αναπηρίες σε όλη την Ευρώπη, μέσω αποτελεσματικών και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

#TUVHELLAS #TUVNORD #ExpertiseForYourSuccess #Summit

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο