Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): H TÜV HELLAS φιλοξένησε το Food International Marketing & Sales Meeting του TÜV NORD Group

Τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στην Πιστοποίηση του Αγροδιατροφικού Τομέα ανέλυσαν οι συμμετέχοντες από το TÜV NORD Group που συμμετείχαν στο Food International Marketing & Sales Meeting που διοργάνωσε στην Αθήνα η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Μεταξύ των ζητημάτων που καλύφθηκαν περιλαμβάνονται η αξιοποίηση της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης στην Ασφάλεια και την Πιστοποίηση των Τροφίμων, οι τάσεις της αγοράς Τροφίμων στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία, εξελίξεις που αφορούν στην πιστοποίηση του αγροδιατροφικού τομέα, , καθώς και τα νέα δεδομένα στις εσωτερικές δομές του TÜV NORD Group.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν κορυφαία στελέχη του ομίλου TÜV NORD από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα, τη Γερμανία, την Ινδονησία, την Ιταλία, την Κροατία, την Κύπρο, την Αυστρία, τη Σερβία, την Αίγυπτο, τη Βουλγαρία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο, εξασφαλίζοντας ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με αυτόν τον τρόπο η TÜV HELLAS  επιβεβαιώνει τον ηγετικό της ρόλο στον όμιλο (TÜV NORD) όσον αφορά στον Αγροδιατροφικό Τομέα.

Ο κ. Θωμάς Αραπογιάννης, Διευθυντής Αγροδιατροφικού Τομέα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τόνισε: Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι φιλοξενήσαμε στην Ελλάδα το International Marketing & Sales Meeting Food του TÜV NORD Group. Είχαμε τη δυνατότητα να συναντηθούμε με εξαιρετικούς συναδέλφους και συνεργάτες από ολόκληρο τον κόσμο και να συζητήσουμε για τις τρέχουσες εξελίξεις σε μια σειρά από φλέγοντα θέματα. Στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) θεωρούμε την ασφάλεια των τροφίμων θέμα ύψιστης σημασίας και δεσμευόμαστε να αναλαμβάνουμε κάθε μορφής πρωτοβουλία με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών μας καθώς και τη στήριξη των συνεργατών μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο