Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Επιθεώρηση στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου «ICON OF THE SEAS» της εταιρείας Royal Caribbean International από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Πραγματοποιήθηκε στα Ναυπηγεία στο Turku Φιλανδίας και Cadiz Ισπανίας η αρχική επιθεώρηση του νέου υδάτινου πάρκου το οποίο κατασκευάστηκε και εγκαταστάθηκε από την εταιρεία wiegand.waterrides GmbH στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου «ICON OF THE SEAS» της εταιρείας Royal Caribbean International, σύμφωνα με το σχετικό Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 1069, και περιλάμβανε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση και δοκιμές για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τα πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας πριν από το Παρθενικό Ταξίδι του πλοίου και το άνοιγμά του Waterpark προς το κοινό.

Στόχος της αρχικής επιθεώρησης είναι να επαληθευτεί ότι το υδάτινο πάρκο συμμορφώνεται με τους κανονισμούς ασφαλείας, διασφαλίζοντας μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες. Οι επιθεωρητές της TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχοντας τεράστια εμπειρία σε παρόμοιες επιθεωρήσεις στα μεγαλύτερα Waterparks σε όλο τον κόσμο και σε άλλα κρουαζιερόπλοια, διενεργούν με ακρίβεια και πληρότητα όλους τους απαιτούμενους ελέγχους και δοκιμές διασφαλίζοντας την ορθή κατασκευή, εγκατάσταση και ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων του υδάτινου πάρκου.

Το «ICON OF THE SEAS» είναι ένα κρουαζιερόπλοιο που κατασκευάστηκε για τη Royal Caribbean International και θα είναι το κορυφαίο πλοίο της κατηγορίας Icon. Έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε υπηρεσία στις 27 Ιανουαρίου 2024 από το λιμάνι στο Μαϊάμι στις ΗΠΑ.

Με συνολικό μήκος 364.75 μτρ. , 20 καταστρώματα, και χωρητικότητα 7,600 επιβατών και με προσωπικό 2,350 άτομα, το Icon of the Seas είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο.

To Water Park Category 6 εγκατεστημένο στο κατάστρωμα 17 είναι το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο που ταξιδεύει στη θάλασσα, με έξι τσουλήθρες που σπάνε όλα τα ρεκόρ. Με τις υψηλότερες νεροτσουλήθρες και την πρώτη νεροτσουλήθρα ελεύθερης πτώσης στη θάλασσα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο