Τα νέα των μελών μας

TÜV Hellas (TÜV NORD): Επιθεώρηση Ψυχαγωγικού Πάρκου στο Mexico από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

undefined

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση που υλοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο Υδάτινο Πάρκο Δραστηριοτήτων για παιδιά, εντός 5-άστερου ξενοδοχείου, στην περιοχή Playa Del Carmen στο Μεξικό. Ο έλεγχος του Υδάτινου Πάρκου ανατέθηκε στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) από τα κεντρικά γραφεία της THOMAS COOK Group στο Λονδίνο, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο του τουρισμού παγκοσμίως. Το έργο περιελάμβανε την επιθεώρηση της κατασκευής και της ασφαλούς λειτουργίας ενός παιδικού συγκροτήματος με Νεροτσουλήθρες σε συνεργαζόμενο ξενοδοχείο της THOMAS COOK στο Cancun, στη χερσόνησο Yucatán στο Μεξικό. 

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η THOMAS COOK εμπιστεύεται την  TÜV HELLAS (TÜV NORD) προκειμένου να αναλάβει την Επιθεώρηση εγκατάστασης Νεροτσουλήθρων, μετά την επιθεώρηση έργου που είχε πραγματοποιήσει πέρυσι στην Αίγυπτο. 

Στον τομέα των Ψυχαγωγικών Εγκαταστάσεων η TÜHELLAS (TÜNORD) έχει πολυετή εμπειρία σε επιθεωρήσεις Νεροτσουλήθρων, Υδάτινων Πάρκων, Πισίνων, Παιχνιδότοπων και Παιχνιδιών Ψυχαγωγικών Πάρκων. Έχει πραγματοποιήσει επιθεωρήσεις (Αρχικοί Έλεγχοι, Πιστοποιήσεις, Περιοδικοί Έλεγχοι) στο εν λόγω αντικείμενο,  σε πάνω από 300 εγκαταστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Αίγυπτο και Εμιράτα. 

Είναι Διαπιστευμένος Φορέας Επιθεώρησης για όλα τα προαναφερθέντα αντικείμενα εργασιών βάσει της ισχύουσας Νομοθεσίας και των σχετικών Ευρωπαϊκών Προτύπων από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ). Οι Εκθέσεις Επιθεώρησης και τα Πιστοποιητικά της TÜHELLAS (TÜNORD) αναγνωρίζονται επίσης από όλους τους μεγάλους ταξιδιωτικούς πράκτορες (TOUR OPERATORS), Ελληνικές Αρχές (Δήμοι, ΕΟΤ, κλπ).

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο