Τα νέα των μελών μας

TUV Hellas (TUV NORD): Επιθεώρηση Φωτοβολταϊκού Πάρκου στο Πακιστάν

undefined

 

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜHELLAS (TÜNORDεπεκτείνοντας την παρουσία του σε μεγάλα έργα του εξωτερικού, συμμετείχε με επιτυχία στις εργασίες επιθεώρησης του νέου Φωτοβολταϊκού Πάρκου QuaideAzamστο Πακιστάν, ενός εκ των μεγαλύτερων Φωτοβολταϊκών Πάρκων παγκοσμίως, ισχύος πρώτης φάσης 100MW. Η επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τTÜNORD Shanghai branch, παράτημα του TÜNORD China, με επιτόπιους ελέγχους στις υπό ανέγερση εγκαταστάσεις, τον Οκτώβριο. 

Αντικείμενο των εργασιών της κοινής ομάδας επιθεωρητών των TÜHELLAS (TÜNORD) και TÜNORD Shanghai, αποτέλεσε ο έλεγχος κατασκευής της πρώτης φάσης του Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 50MW, όπως επίσης και ο υποσταθμός ανύψωσης 33kV/132kV, ισχύος 100MV. 

Ο Φωτοβολταϊκός Σταθμός QuaideAzam αποτελεί ενεργειακή επένδυση της Zonergy Co Ltd, θυγατρικής εταιρείας του Κινέζικου Κολοσσού ZTE. Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 1,25 δις ευρώ και στην πλήρη ανάπτυξή του θα έχει ονομαστική ισχύ 900MW.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο