Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Επιθεώρηση Αστεροποίησης & Βεβαίωσης Ελληνικού το Hyatt Regency Thessaloniki

undefined

 

Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜHELLAS (TÜNORD) ολοκλήρωσε την Επιθεώρηση Αστεροποίησης του πολυτελούς ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki και ταυτόχρονα τις απαιτούμενες διαδικασίες για τη Χορήγηση Βεβαίωσης για τη Χρήση του Σήματος «Ελληνικό Πρωινό». To Hyatt Regency Thessaloniki πληρούσε σε απόλυτο βαθμό τις προϋποθέσεις που θέτουν τα πρότυπα όπως αυτά έχουν οριστεί από το Ξ.Ε.Ε. (Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος).

Σήμα “Ελληνικό Πρωινό”

Το Ξ.Ε.Ε. έχει αναπτύξει το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» με αντικείμενο τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα Ελληνικά ξενοδοχεία με χαρακτηριστικά ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα  που αναδεικνύουν τη γαστρονομική παράδοση και ταυτότητα κάθε ελληνικού τουριστικού προορισμού.

undefinedundefined

Η χορήγηση βεβαίωσης από τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) διασφαλίζει πως το Hyatt Regency Thessaloniki ακολουθεί το εδεσματολόγιο, που ορίζεται για την περιοχή λειτουργίας του, οι προμηθευτές των προϊόντων του είναι εγκεκριμένοι και καταγεγραμμένοι στα μητρώα του Ξ.Ε.Ε. και το ξενοδοχείο προάγει με αυτόν τον τρόπο τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, ως κύριο στοιχείο της ταυτότητας του πρωινού του.

Αστεροποίηση βάσει του Ξ.Ε.Ε.

Το σύστημα αστεροποίησης αφορά στα ξενοδοχεία, τόσο τα νέα όσο και τα υφιστάμενα. Συγκεκριμένα, στο ΦΕΚ Β’ 10/09-01-2015 περιλαμβάνονται οι τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές και τα βαθμολογούμενα κριτήρια για την κατάταξη τους σε κατηγορίες αστέρων. Προϋπόθεση για την ισχύ του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ενός τουριστικού καταλύματος είναι η απόκτηση του Πιστοποιητικού Κατάταξης, το οποίο χορηγείται από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Ξ.Ε.Ε.) κατόπιν αίτησης από την επιχείρηση.

undefined

Η Επιθεώρηση Αστεροποίησης από τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) για το Hyatt Regency Thessaloniki εξασφαλίζει πως το ξενοδοχείο πληροί τις προδιαγραφές όπως αυτές ορίζονται από το Ξ.Ε.Ε., ξεπερνώντας μάλιστα κατά πολύ τον ελάχιστο αριθμό των 5.500 μορίων που απαιτείται για την ένταξή του στην κατηγορία των 5 αστέρων. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο