Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Επαλήθευση Απολογισμού Κοινωνικής Ευθύνης της QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ AE

undefined

 

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) διενήργησε την Επαλήθευση του Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης έτους 2015 της QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ, επιβεβαιώνοντας τη συμμόρφωση του με τις απαιτήσεις των κατευθυντήριων οδηγιών GRI-G4 (Οδηγίες Σύνταξης Απολογισμών ΕΚΕ) και συγκεκριμένα τη συμμόρφωσή του απολογισμού με το επίπεδο Βασικό (Core) του GRI-G4. 

Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για την επαλήθευση του επιπέδου εφαρμογής βασίστηκε στις αρχές του προτύπου ΑΑ1000AS (Accountability Assurance Standard). Τα δεδομένα που παρατέθηκαν στον απολογισμό της QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ αφορούν τις επιδόσεις βιωσιμότητας των εταιριών Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare και ACS. Η διαδικασία της επαλήθευσης απέδειξε την ισχυρή δέσμευση των εταιριών της QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ στις αξίες της Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης. 

Επιπρόσθετα της επαλήθευσης του επιπέδου εφαρμογής διενεργήθηκε και η εξωτερική επαλήθευση των δεδομένων που αναφέρονται στους δείκτες εκπαίδευσης προσωπικού και ικανοποίησης πελατών, στα πλαίσια της επαλήθευσης συγκεκριμένων ενοτήτων ουσιαστικών θεμάτων του απολογισμού. 

QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ – ΟΜΙΛΟΣ QUEST

Η Quest Συμμετοχών, διάδοχος της πρωτοπόρου Ελληνικής εταιρείας Πληροφορικής Info-Quest, είναι η μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα. Ο Όμιλος Quest έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της Πληροφορικής, των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, της Πράσινης Ενέργειας και των Ταχυμεταφορών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, έχει επενδύσει στη θερμοκοιτίδα ανάπτυξης καινοτόμων επιχειρήσεων IQbility και απασχολεί στην Ελλάδα περισσότερους από 1.300 εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης. Εκτός Ελλάδας, οι εταιρείες του Ομίλου δραστηριοποιούνται στις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των Βαλκανίων, της Ανατολικής Μεσογείου (Κύπρος, Τουρκία) και του Αραβικού Κόλπου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο