Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Εναλλακτική Υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων με ”εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση” από την TÜV HELLAS

undefined

 

 

H TÜV HELLAS (TÜV NORD), παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αναφορικά με τον κορονοϊό (Covid-19) και συμμορφώνεται πλήρως με τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αλλά και της ελληνικής πολιτείας.

Στα πλαίσια αυτά, ανακοινώνει πλέον ότι τα σεμινάρια που πραγματοποιεί και μέχρι την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος, μπορούν να υλοποιούνται και εξ’ αποστάσεως, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η Σύγχρονη Εξ’ Αποστάσεως Εκπαίδευση (E-learning). Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται, μέσω χρήσης Διαδικτύου και τηλεδιάσκεψης.

Αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τον Εισηγητή και την παρουσίαση του, ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις, όπως ακριβώς θα έκαναν και στην περίπτωση της δια ζώσης παρακολούθησης.

Η ύλη και η διάρκεια των σεμιναρίων παραμένει η ίδια και με την ολοκλήρωσή τους,  όλοι οι συμμετέχοντες (είτε με φυσική παρουσία είτε εξ’αποστάσεως), λαμβάνουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Σημειώνεται ότι όλα τα σεμινάρια απαλλάσσονται από τον Φ.Π.Α., μειώνοντας σημαντικά το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο ή επιχείρηση και το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ.

Ως Φορέας Πιστοποίησης, εγγυόμαστε ότι θα παραμείνουμε αρωγοί σε όλους τους συνεργάτες μας προκειμένου να τους διευκολύνουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό και όσο διαρκεί η ιδιαίτερης αυτή συγκυρία. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών αλλά και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, σε όλους τους χώρους εργασίας του Οργανισμού μας.

Πληροφορίες για Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Διεύθυνση Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (ΤÜV NORD)

Διευθύντρια Εκπαίδευσης: Κονδυλία Κοντογιάννη
Τηλ: 215 2157447
Email: training@tuvhellas.gr

Υπεύθυνη Διεύθυνσης Εκπαίδευσης: Σοφία Γεωργαλή
Τηλ: 215 2157470
Email: sgeorgali@tuv-nord.com

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Θεσσαλονίκη: Νίκη Παπαγιάννη

Τηλ: 2310 428498
Email: npapa@tuv-nord.com

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κρήτη: Ευαγγελία Κατσαράκη
Τηλ: 2810 391856
Email: ekatsaraki@tuv-nord.com

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ιωάννινα: Βασίλης Συντώσης
Τηλ: 6944 866339
Email: vsidosis@tuv-nord.com

Site: www.tuvhellas.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο