Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Εκπαιδεύουμε σε ό,τι πρεσβεύουμε

undefined

 

Το 2022 ήταν μία χρονιά ορόσημο για όλους μας στην TÜV HELLAS (TÜV NORD). Η εκπαιδευτική μας στρατηγική έπρεπε να συναντήσει τις ανάγκες μίας «διψασμένης» για μάθηση επιχειρηματικής κοινωνίας, μετά από μία διετία περιορισμών που επέβαλλε η πανδημία.

Πάνω σε αυτό το πρίσμα αποφασίσαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Όλοι μας. Έτσι, δεσμευτήκαμε πως θα εκπαιδεύουμε σε ό,τι πρεσβεύουμε. Γιατί αυτό γνωρίζει η Ελληνική επιχειρηματική κοινότητα από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και αυτό θέλει να απολαμβάνει σε κάθε μία εκπαιδευτική ημέρα.

Πρεσβεύουμε την επιτυχία

Το 2022 πραγματοποιήσαμε τις περισσότερες αλλά και πιο διευρυμένες εκπαιδεύσεις στην ιστορία μας και ταυτόχρονα ξεπεράσαμε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στον κύκλο εργασιών μας.  Στα διαδικτυακά, όσο και στα διά ζώσης σεμινάριά μας, εκπαιδεύσαμε συνολικά 7.000 άτομα, από όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής και πανεπιστημιακής κοινότητας.

Πρεσβεύουμε το σήμερα και το αύριο

Καταιγιστικές αλλαγές, τεχνολογικές εξελίξεις, εργασιακές ανακατατάξεις κάνουν τη συνεχή εκπαίδευση απαραίτητη, μετατρέποντάς την από το «διαβατήριο του μέλλοντος» σε καθοριστικό εργαλείο του παρόντος, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά.

Απέναντι στο κάλεσμα αυτό, όχι μόνο ανταποκριθήκαμε άμεσα, αλλά και υπέρ του δέοντος, προσφέροντας μια ευρύτατη θεματολογία ουσιαστικών και στοχευμένων σεμιναρίων και εκπαιδευτικών λύσεων, ενδοεπιχειρησιακών και εξειδικευμένων.

Πρεσβεύουμε τις σύγχρονες αξίες

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, εκπαιδεύει πάνω στις αξίες της Βιώσιμης ανάπτυξης: την Ποιότητα, την Προστασία του Περιβάλλοντος, την Εξοικονόμηση Ενέργειας, την Επιχειρηματική Βελτίωση, την Ασφάλεια. Με συγκριτικό μας πλεονέκτημα την αδιαμφισβήτητη επάρκεια των εκπαιδευτών μας, η οποία εδράζει στην εμπειρία και την τεχνογνωσία τους. 

Πρεσβεύουμε την διαρκή προσπάθεια

Είμαστε ευγνώμονες για τον μόχθο, τη συνέπεια και την αφοσίωση όλων των συνεργατών μας αλλά κυρίως το μεράκι και το πάθος μας για εκπαίδευση, ώστε να είμαστε πάντα ο σύντροφος και ιχνηλάτης των συνεργατών μας στο διαρκές ταξίδι της αναζήτησης της γνώσης.

Πρεσβεύουμε την αξιοπιστία

Για το 2023, επιβεβαιώνουμε τις δεσμεύσεις μας και έχουμε λάβει ήδη πρωτοβουλίες που θα μας κάνουν ακόμη καλύτερους. Διευρύνουμε περισσότερο τις θεματικές των εκπαιδευτικών μας επιλογών, αναβαθμίζουμε τις τεχνολογικές μας υποδομές, υιοθετούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου. Φροντίζουμε να «συστήνουμε» το σύνολο των υπηρεσιών της TÜV HELLAS (TÜV NORD) μέσω των εκπαιδευτικών μας σεμιναρίων.

Με αυτό τον τρόπο πιστοποιούμε τη σημασία και το ρόλο της εκπαίδευσης σε όλο το επιχειρηματικό οικοσύστημα αλλά και την αξία της διεύθυνσής μας για τον μεγαλύτερο Φορέα Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στη χώρα μας.

Είμαστε υπερήφανοι!

Μαζί για ό,τι πρεσβεύουμε! Σας ευχαριστούμε! 

Kονδυλία Κοντογιάννη

Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας TÜV HELLAS (TÜV NORD)

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο