Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Εκλογή της κυρίας Βασιλικής Καζάζη στην HellasCert

undefined

 

 

Τη θέση της ταμία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της HellasCert – Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης – Πιστοποίησης αναλαμβάνει η δεύτερη Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Βασιλική Καζάζη.

Η κυρία Καζάζη ασχολείται με την Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης από το 2000, ως Επικεφαλής Επιθεωρητής σε ανεξάρτητους φορείς πιστοποίησης και με βασικό αντικείμενο την επιθεώρηση στον Κλάδο της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών – Σχολή Θετικών Επιστημών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Διαχείριση της Αλυσίδας Τροφίμων (Food Chain Management).

undefined

Από τη νέα της θέση, η κυρία Καζάζη σχεδιάζει να συνδράμει στη προσπάθεια προβολής της σημασίας και της αξίας της πιστοποίησης ως υπηρεσίας υψηλής προστιθέμενης αξίας για επιχειρήσεις και καταναλωτές και στην επίτευξη των στόχων της HellasCert, αναδεικνύοντας τη σημασία της επιθεώρησης και πιστοποίησης εντός και εκτός συνόρων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο