Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Δράσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

undefined

 

H TÜV HELLAS (TÜV NORD), ο κορυφαίος Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στη χώρα, υποστηρίζει έμπρακτα τις δράσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη και για τον σκοπό αυτό δίνει έμφαση στα κριτήρια και στις βέλτιστες πρακτικές που εντάσσονται στο τρίπτυχο Environmental, Social & Governance (ESG).

Στις πρωτοβουλίες αυτές περιλαμβάνονται δράσεις που αφορούν στη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος της εταιρείας, την επέκταση των «πράσινων» δράσεων εντός και εκτός των χώρων του Φορέα, την ενίσχυση του κοινωνικού χαρακτήρα της εταιρείας αλλά και τις αλλαγές σε εσωτερικές διοικητικές διαδικασίες.

Η πρώτη από τις πρωτοβουλίες αυτές συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα Προτύπων, στις 14 Οκτωβρίου, η οποία και ήταν αφιερωμένη φέτος στην επίτευξη των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης.

Για τον σκοπό αυτό, και στο πλαίσιο των σχετικών δράσεων η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποιεί διαγωνισμό στον οποίο δύο συμμετέχοντες κατόπιν κλήρωσης, θα κερδίσουν από ένα αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 1.000 ευρώ έκαστο, καθώς και ένα κράνος.

undefined

Έτσι, παροτρύνουμε έντονα να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.tuv-nord.com/gr/el/home/diagonismos-world-standards-day-2021/

όσους επιθυμούν να μειώσουν το ανθρακικό τους αποτύπωμα, να συμβάλλουν στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και να αλλάξουν τον καθημερινό τρόπο ζωής μέσω της ηλεκτροκίνησης.

Η εν λόγω δράση αποτελεί προπομπό μιας σειράς από αντίστοιχες πρωτοβουλίες που θα επεκταθούν σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Φορέα, πάντα με γνώμονα την εξασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης, με βάση τα όσα ορίζουν τα κριτήρια ESG.

Η κυρία Κονδυλία Κοντογιάννη, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS (TÜV NORD), δήλωσε πως: «Η βιώσιμη ανάπτυξη και τα κριτήρια ESG βρίσκονται σταθερά στο πυρήνα της εταιρείας μας και επιδιώκουμε διαρκώς να κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Η νέα δέσμη δράσεων βιώσιμης ανάπτυξης του Φορέα μας, αρχής γενομένης από τον ‘πράσινο’ διαγωνισμό και την κλήρωση δύο (2) ηλεκτρικών ποδήλατων, δείχνει την έμπρακτη στόχευσή μας, και τη δέσμευσή μας ότι το προσεχές χρονικό διάστημα, θα πλαισιωθεί με νέες πρωτοβουλίες, τόσο εντός της εταιρείας όσο και στο κοινωνικό σύνολο».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο