Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Δωρεά Μέσων Ατομικής Προστασίας στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ)

undefined

 

Η Διοίκηση και τα Στελέχη μας, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις αναφορικά με τον κορονοϊό- COVID 19 και θέλοντας να υποστηρίξουν τόσο τους εργαζόμενους του ΚΥΑΔΑ όσο και τους συμπολίτες μας που αυτό υποστηρίζει, προχώρησαν στην παρακάτω δωρεά:

– Χειρουργικές Μάσκες, δύο χιλιάδες (2.000) τμχ.

– Γάντια μίας χρήσης, δύο χιλιάδες (2.000) τμχ.

Τα ανωτέρω, ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) με στόχο την υποστήριξη των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται από τη φτώχεια και βιώνουν αποκλεισμό και κοινωνική απομόνωση.

Με την ενέργεια αυτή επιδιώκουμε να συνεισφέρουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται σε εθνικό επίπεδο για την ανάσχεση της πανδημίας.

Με δραστηριότητα 33 χρόνων στον τομέα των Επιθεωρήσεων- Πιστοποιήσεων στην Ελλάδα και 150 χρόνων από την ίδρυση της μητρικής εταιρείας TÜV NORD, η οποία έχει παρουσία σε περισσότερες από 7 χώρες και 5 ηπείρους, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλο το προσωπικό του ΚΥΑΔΑ για το σπουδαίο έργο που επιτελεί καθημερινά και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας ευελπιστώντας ότι σύντομα θα επανέλθουμε όλοι υγιείς στην καθημερινότητά μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο