Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διπλή πιστοποίηση για το ξενοδοχείο Τιτάνια από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Το ξενοδοχείο Τιτάνια, ένα από τα πιο εμβληματικά και ιστορικά των Αθηνών  πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στη χώρα πραγματοποίησε την επιθεώρηση των χώρων και των διαδικασιών του ξενοδοχείου και προχώρησε στην σχετική πιστοποίηση σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018 που αφορά στην Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, καθώς και σύμφωνα το ISO 22000:2018 που αφορά στην επεξεργασία και διάθεση τροφίμων και ποτών στους χώρους του ξενοδοχείου.

Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα σημαντικές πιστοποιήσεις, καθώς επιβεβαιώνουν τη σημασία και την προτεραιότητα που δίνει η επιχείρηση τόσο αναφορικά με την ασφάλεια των εργαζομένων της όσο και σε σχέση με την ασφάλεια των τροφίμων και ποτών εντός του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, η εμπιστοσύνη που δείχνει ένα τόσο εμβληματικό και ιστορικό ξενοδοχείο, όπως το Τιτάνια στην TÜV HELLAS (TÜV NORD), αναδεικνύει την αξιοπιστία του φορέα πιστοποίησης στο νευραλγικό θέμα του τουρισμού.

Το ξενοδοχείο Τιτάνια – ορόσημο στην καρδιά της Αθήνας με δυναμικότητα 385 δωματίων και σουιτών, συνεδριακών χώρων έως και 900 ατόμων, parking 250 θέσεων αποτελεί σημείο αναφοράς της αθηναϊκής φιλοξενίας.

Το εστιατόριο Olive Garden στον ενδέκατο όροφο με το ασυναγώνιστο κάδρο της Ακρόπολης και την πανοραμική θέα της Αθήνας, είναι ένα από τα πιο κλασσικά σημεία συνάντησης – προορισμός των Αθηναίων και φιλοξενουμένων.

Η κ. Uxue Azpiroz, Vice President Tourism & Hospitality της TÜV HELLAS (TÜV NORD), ανέφερε ότι: «Η πιστοποίηση των ξενοδοχείων έχει καθοριστική σημασία για την ενίσχυση της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κύριες δραστηριότητες του φορέα μας. Υπό αυτό το πρίσμα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το ξενοδοχείο Τιτάνια, ένα από τα πιο ιστορικά αλλά και εμβληματικά του κέντρου των Αθηνών. Και παράλληλα, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε για την εξαιρετική σημασία που δίνει η διοίκηση του ξενοδοχείου σε θέματα ασφαλείας των εργαζομένων αλλά και των τροφίμων, όπως εξάλλου επιβεβαιώνεται και από τις εξαιρετικές επιδόσεις στις σχετικές επιθεωρήσεις που πραγματοποιήσαμε».

Ο κος Γεώργιος Παπάζογλου, CEO του Titania Hotel Athens, δήλωσε ότι: «Η δημιουργία ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος και η εδραίωση μιας κουλτούρας υγείας και ασφάλειας, τόσο για τους εργαζομένους όσο και τους φιλοξενουμένούς μας, αποτελεί μία από τις κύριες προτεραιότητες του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ».

Αυτό περιλαμβάνει την προστασία της σωματικής και ψυχικής υγείας του προσωπικού μας, καθώς και τη γενική μας ευημερία.

Η επισφράγιση αυτών των ενεργειών πραγματοποιείτε με την επιθεώρηση και πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης από τον πλέον αξιόπιστο και έγκυρο φορέα στην Ελλάδα, την TÜV HELLAS (TÜV NORD), με την οποία διατηρούμε πολυετή συνεργασία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο