Τα νέα των μελών μας

TÜV Hellas (TÜV NORD): Διοργάνωση Ημερίδας για το ΝΕΟ Πρότυπο ISO 37001:2016 – Συστήματα Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας

undefined

 

Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) συνεπής στο πνεύμα ευθύνης που τον διακρίνει απέναντι στους πελάτες του και τους φορείς της αγοράς, διοργανώνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου σε συνεργασία με το FRAUD EDUCATION CENTER Ημερίδα για την παρουσίαση του νέου προτύπου ISO 37001:2016 – Συστήματα Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας. 

Η Ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο της INTERNATIONAL FRAUD AWARENESS WEEK και σε αυτήν θα παρουσιαστεί το νέο πρότυπο του Διεθνούς Οργανισμού ISO για τα Συστήματα Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας (ISO 37001:2016), οι βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης Κινδύνου Απάτης / Δωροδοκίας αλλά και ο ρόλος του νέου προτύπου ISO 37001:2016. 

Θα συμμετέχουν ως ομιλητές πιστοποιημένοι ελεγκτές κατά της απάτης (Certified Fraud Examiners) αλλά και στελέχη του Φορέα TUV HELLAS (TUV NORD) ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης που θα αντιστοιχεί σε 4 Continuing Professional Education hours (CPEs). 

undefined

Ώρα προσέλευσης: 10 το πρωί

Τόπος διεξαγωγής: Crowne Plaza Hotel, Μιχαλακοπούλου 50

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως 11/11/2016 στο τηλ.: 215-2157461 ή μέσω email: istefanidou@tuvnord.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο