Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διοικητικές αλλαγές στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) |Η Βασιλική Καζάζη δεύτερη Διευθύνουσα Σύμβουλος

undefined

 

 

 

Τη θέση τη δεύτερης διευθύνουσας συμβούλου της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αναλαμβάνει η κυρία Βασιλική Καζάζη, στο πλαίσιο των διοικητικών αλλαγών που πραγματοποιούνται στην εταιρεία.

Σημειώνεται ότι τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου διατηρεί και ο κ. Σάββας Πελτέκης, καθώς το νέο οργανόγραμμα του φορέα προβλέπει την ύπαρξη δύο διευθυνόντων συμβούλων.

Έτσι, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα ενισχύει περαιτέρω το διοικητικό του σχήμα, ανταποκρινόμενος στις νέες προκλήσεις και τα καινούρια δεδομένα του κλάδου, ενώ παράλληλα υλοποιεί στην πράξη τη δέσμευσή του για την τήρηση των κριτηρίων ESG.

Σημειώνεται ότι, η κυρία Βασιλική Καζάζη ξεκίνησε την εργασιακή της εμπειρία σε ερευνητικό επίπεδο στην βιομηχανία τσιμέντου, ενώ στην συνέχεια εργάστηκε στην βιομηχανία τροφίμων στην Τυποποίηση Ελαιόλαδου, Ελιών και Προϊόντων Ελιάς.

Το 2000 και μετά ασχολήθηκε με την Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης, ως Επικεφαλής Επιθεωρητής σε ανεξάρτητους φορείς πιστοποίησης και με βασικό αντικείμενο την επιθεώρηση στον Κλάδο της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών.

Από το 2005 έως σήμερα είναι στέλεχος του Φορέα Πιστοποίησης και Επιθεώρησης TÜV HELLAS (TÜV NORD), θυγατρική του γερμανικού φορέα TÜV NORD.

undefined

Το 2012 ανέλαβε την θέση της Διευθύντριας Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης του Φορέα, ενώ το 2017 ανέλαβε την ευθύνη Ανάπτυξης και Στρατηγικού Σχεδιασμού του Κλάδου Αγροτικής Παραγωγής και Τροφίμων στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης για το TÜV NORD κατέχοντας την θέση της Senior Vice President Food South East Europe.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών – Σχολή Θετικών Επιστημών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Διαχείριση της Αλυσίδας Τροφίμων (Food Chain Management).

O κ. Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τόνισε ότι «Η ανάληψη των καθηκόντων της Διευθύνουσας Συμβούλου από την Βασιλική Καζάζη έχει ιδιαίτερη σημασία για ολόκληρη την οικογένεια της TÜV HELLAS (TÜV NORD). Αποτελεί το επιστέγασμα της πολυετούς και εξαιρετικά επιτυχημένης επαγγελματικής της πορείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο, ενώ θα ενισχύσει σημαντικά τη διοικητική δομή της εταιρείας. Παράλληλα, επιβεβαιώνει έμπρακτα τη σημασία που δίνει ο Φορέας μας για την ανέλιξη των στελεχών του ενώ ταυτόχρονα παρέχει ίσες ευκαιρίες εμπιστευόμενοι την αποτελεσματικότητα του «γυναικείου επιχειρείν».

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο