Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διεύθυνση Εκπαίδευσης – Η πρόκληση μίας διαφορετικής χρονιάς…

 

undefined

 

Το 2020 είναι μια πρωτόγνωρη χρονιά που έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας.

Μια χρονιά που μας προκάλεσε, μας άλλαξε, μας δίδαξε. Στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο στην πρόκληση αυτή. Από την πρώτη ημέρα του ξεσπάσματος της πανδημίας, υιοθετήσαμε την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Γιατί γνωρίζουμε ότι η εκπαίδευση είναι το καλύτερο αντίδοτο για τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της πανδημίας.

4.200 συμμετέχοντες σε 380 Προγραμματισμένα και Ενδοεπιχειρησιακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, 2.000 συμμετέχοντες σε Ημερίδες, 2.400 συμμετέχοντες στις ανοικτές διαδικτυακές μας συζητήσεις αποτελούν αδιαμφισβήτητη απόδειξη της τεράστιας ανταπόκρισης και είναι μόνο η αρχή.

undefined

 

Όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την εξαιρετική προσπάθεια της Ομάδας της Διεύθυνσης, την αμέριστη στήριξη όλων των Στελεχών του Οργανισμού μας και κυρίως των Εισηγητών μας, οι οποίοι με την πολύτιμη και διαρκή μεταφορά τεχνογνωσίας προσδίδουν πάντα προστιθέμενη αξία σε όλους τους συμμετέχοντες, εξ αποστάσεως και δια ζώσης.

Ασπαζόμενοι τα λόγια του Κομφούκιου: «Αν σκέφτεσαι για έναν χρόνο, φύτεψε έναν σπόρο, αν σκέφτεσαι για δέκα χρόνια φύτεψε ένα δέντρο, αν σκέφτεσαι για 100 χρόνια, δίδαξε ανθρώπους», συνεχίζουμε και τη νέα χρονιά με ακόμη πιο πλούσια θεματολογία, με το ίδιο μεράκι, έχοντας στο πλευρό μας όλους εσάς, που μας δείχνετε έμπρακτα και διαρκώς την εμπιστοσύνη σας.

Ευτυχισμένη και Δημιουργική Νέα Χρονιά σε όλους.

 

Κονδυλία Κοντογιάννη

Διευθύντρια Εκπαίδευσης & Επικοινωνίας

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο