Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διασφάλιση ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών χρωμάτων της PRAKTIKER από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Τη διασφάλιση των ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών των χρωμάτων της Praktiker Hellas πραγματοποίησε κατόπιν επιθεωρήσεων η TÜV HELLAS (TÜV NORD), εξασφαλίζοντας ότι η ποιότητά τους παραμένει αναλλοίωτη σε κάθε στάδιο της χρήσης τους.

Πρόκειται για μια πρωτοπόρα διαδικασία για τη χώρα μας καθώς, χάρη στην πιστοποίηση του Praktiker Color Quality System από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), η ποιότητα του χρώματος μένει αναλλοίωτη, ενώ ο πελάτης παραλαμβάνει ακριβώς την απόχρωση που επιθυμεί με την καθοδήγηση των Color Experts της Praktiker. Παράλληλα, η πιστοποίηση εξασφαλίζει την ποιότητα των χρωμάτων σε κάθε στάδιο: την παραλαβή, την ανάμιξη χρωμάτων, καθώς και τη συντήρηση εξοπλισμού ανάμιξης και ανάδευσης.

Επισημαίνεται ότι η πιστοποίηση αφορά στις διαδικασίες που τηρούνται, έτσι ώστε η απόχρωση (το χρώμα) που διαλέγει ο πελάτης να είναι πραγματικά αυτή που θα παραλάβει, επιλέγοντας ανάμεσα στα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα brands της αγοράς.

Η συνεργασία ανάμεσα στην Praktiker Hellas και την TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει εμβληματικό χαρακτήρα, καθώς εξασφαλίζει ότι το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες και συνεργάτες του.

Σημειώνεται ότι η Praktiker Hellas δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στην ελληνική αγορά, και αποτελεί το μεγαλύτερο ελληνικό Δίκτυο Home Improvement & DIY για κάθε ανάγκη σπιτιού και κήπου. Διαθέτει 16 καταστήματα πανελλαδικά, απασχολεί περισσότερα από 1.400 άτομα, ενώ από τον Απρίλιο του 2014, η εταιρεία, έχει ενσωματωθεί στον καναδικό Όμιλο Fairfax Financial Holdings Limited.

Η κα Βασιλική Καλαμποκίδου, Vice President System Certification της TÜV HELLAS (TÜV NORD), δήλωσε:

Πρωτοπόρος η Praktiker Hellas, δεσμεύεται για την τήρηση τυποποιημένων διαδικασιών στον κλάδο των χρωμάτων. Η Praktiker Hellas δημιουργεί εμπιστοσύνη στους πελάτες της και δείχνει το αξιόπιστο πρόσωπο της επιλέγοντας τον διεθνούς κύρους και αναγνώρισης φορέα πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) για τον έλεγχο ορθής τήρησης των διαδικασιών σε όλα της τα καταστήματα. Συγκεκριμένα, επιθεωρήθηκαν τα στάδια παραλαβής πρώτων υλών, ανάμειξης χρωμάτων και συντήρησης εξοπλισμού και αξιολογήθηκε η εκπαίδευση του προσωπικού που εξυπηρετεί τους πελάτες της Praktiker Hellas. Συγχαίρουμε την Praktiker Hellas για την πρωτοβουλία της, η οποία μέσω των ενεργειών της συμβάλει στην προστασία του καταναλωτή, αποδεικνύοντας έτσι την πελατοκεντρική της πολιτική.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο