Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διαδικτυακή συζήτηση για τo Food Sustainability και τις νέες τάσεις στα τρόφιμα από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

undefined

 

Food sustainability και νέες τάσεις στα τρόφιμα συζητήθηκαν στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικτυακής συζήτησης με θέμα  «Food Sustainability και τις νέες τάσεις»  που διοργανώθηκε την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου στις 15:00 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Κορυφαία στελέχη της αγοράς και επιχειρηματίες ανέδειξαν τα νέα δεδομένα στο food sustainability, τις προκλήσεις που έφερε η πανδημία, τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο αλλά και τις νέες διατροφικές τάσεις που επηρεάζουν καταναλωτές και επιχειρήσεις. Παράλληλα, έδωσαν απτά παραδείγματα επιχειρηματικών πρακτικών και σχεδίων που αντιμετωπίζουν τις νέες προκλήσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Για να παρακολουθήσετε την ανοικτή συζήτηση μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω link: https://www.facebook.com/tuvhellas

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι κ.κ.:

  • Βασιλική Καζάζη, Senior Vice President South East Europe TÜV NORD
  • Ιωάννης Μπαρράκος, Food Sustainability Product Manager, Lead Auditor TÜV HELLAS (TÜV NORD)
  • Νικόλαος Γδοντέλης, Επιστήμονας Τροφίμων, Ιδρυτής cibum.gr
  • Θωμάς Βασσάρας, Σύμβουλος Εξαγωγών Greekexports
  • Κωνσταντίνος Μωραΐτης, μέλος ΔΣ Condito ΑΕΒΕ 

Τη συζήτηση συντόνισε ο κ. Δημήτρης Πεφάνης, Director of Financial and Business Content του CNN Greece. 

undefined

Η ανοικτή συζήτηση συνδιοργανώθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και το CNN Greece και εντάσσεται στις δράσεις που πραγματοποιεί ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα, με σκοπό να αναδείξει τις νέες τάσεις και να δώσει στους συνεργάτες αλλά και το ευρύ κοινό τα εργαλεία και τη γνώση που απαιτούνται προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις νέες προκλήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά των πρωτοβουλιών αυτών επιβεβαιώνει εκ νέου τον ηγετικό ρόλο της TÜV HELLAS (TÜV NORD), τόσο στον κλάδο της πιστοποίησης όσο και στην επιχειρηματικότητα γενικότερα. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο