Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διαχείριση Βιωσιμότητας στις τουριστικές Επιχειρήσεις από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Με αφορμή την έλευση της εποχής για την προετοιμασία των ξενοδοχείων για τη φετινή τουριστική σεζόν, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο φορέας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD), Οργανισμός Επιθεώρησης – Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του TÜV NORD GROUP, είναι σε θέση να παρέχει προστιθέμενη αξία για την ασφάλεια, την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα του ξενοδοχείου σας ή της τουριστικής σας επιχείρησης, αυξάνοντας την ικανοποίηση των επισκεπτών και προσφέροντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού.

Εισάγοντας στην αγορά το σύστημα Διαχείρισης της Βιωσιμότητας για τις Τουριστικές Επιχειρήσεις (ISO 21401:2018), εξασφαλίζουμε τη συμμόρφωση των ξενοδοχείων σας τόσο με το εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές θεσμικό πλαίσιο όσο και με τις απαιτήσεις στρατηγικών συνεργατών όπως είναι οι tour operators και οι πελάτες.

Στην παρακάτω ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες μας προς τις τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και τη σχετική παρουσίαση:

Ξενοδοχεία: Υπηρεσίες επιθεώρησης, πιστοποίησης και εκπαίδευσης – Πιστοποίηση Συστημάτων | TÜV HELLAS (tuv-nord.com)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο