Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (ΤÜV NORD): Building The Future Together- Nέο Πρόγραμμα Σεμιναρίων Α’ Τετραμήνου από την TUV HELLAS (TUV NORD)

undefined

 

 

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα καλωσορίζει το νέο χρόνο δυναμικά και με τη δέσμευση «Βuilding The Future Together», παρουσιάζει το Νέο Πρόγραμμα Σεμιναρίων υοθ Α’ Τετραμήνου. Το Νέο Πρόγραμμα, περιλαμβάνει περισσότερα από 100 σεμινάρια και πλούσιες θεματικές, όπως: Ποιότητα, Περιβάλλον/ Ενέργεια, Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, Πληροφορική, Ασφάλεια Τροφίμων και Αγροδιατροφικός Τομέας, Υγεία και Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, Έργα και Κατασκευές, Τουρισμός και Ξενοδοχεία, Τεχνικές Δεξιότητες και Επιχειρηματική Βελτίωση.

Το A’ Τετράμηνο του 2020, νέα σεμινάρια έρχονται να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο την υπάρχουσα θεματολογία σε μια διαρκή προσπάθεια εξέλιξης και προαγωγής της γνώσης, όπως είναι τα: Στέλεχος Αποθήκευσης & Διανομής, ISO 20000:2018 Auditor Transition Course, Απαιτήσεις της E.E. για τη Σήμανση CE, Βασικές Αρχές Marketing, Οδηγώντας την Καινοτομία στην Πράξη, Αποτελεσματικές πωλήσεις και Επικοινωνία με τη χρήση του NLP κ.α.

undefined

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στο γεγονός ότι το 2019, σημειώθηκε ρεκόρ αύξησης αριθμού συμμετεχόντων στα προγραμματισμένα και ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια του Φορέα, ξεπερνώντας πλέον τους 5.000 συμμετέχοντες, σε περισσότερα από 550 εκπαιδευτικά προγράμματα.

Ενημερωθείτε εδώ για το Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών σεμιναρίων του A’ Τετραμήνου 2020: https://www.tuv-nord.com/gr/el/ekpaideysi/imerologio-seminarion/ και παρακολουθήστε το σεμινάριο που θα σας οδηγήσει στην επαγγελματική επιτυχία και την προσωπική σας εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι όλα τα σεμινάρια απαλλάσσονται από τον Φ.Π.Α., μειώνοντας σημαντικά το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο ή επιχείρηση και το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ.

Πληροφορίες για Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Διεύθυνση Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (ΤÜV NORD)

Διευθύντρια Εκπαίδευσης: Κονδυλία Κοντογιάννη
Τηλ: 215 2157447
Email: training@tuvhellas.gr

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Αθήνα: Σοφία Γεωργαλή
Τηλ: 215 2157470
Email: sgeorgali@tuv-nord.com

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Θεσσαλονίκη: Αγγελική Κούκουρα
Τηλ: 2310 428495
Email: akoukoura@tuv-nord.com

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κρήτη: Ευαγγελία Κατσαράκη
Τηλ: 2810 391856
Email: ekatsaraki@tuv-nord.com

Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ιωάννινα: Βασίλης Συντώσης
Τηλ: 6944 866339
Email: vsidosis@tuv-nord.com

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο