Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Αύξηση εσόδων και επέκταση υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο

undefined

 

 

Το 2018 ολοκληρώθηκε με αύξηση εσόδων για τον Φορέα Επιθεώρησης- Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) όπου μαζί με τις θυγατρικές, σε Κύπρο και Αίγυπτο, ξεπέρασε τα 15.300.000€. Τα τελευταία 10 χρόνια ο Φορέας έχει, στρατηγικά, στραφεί στο εξωτερικό, μεταφέροντας την τεχνογνωσία του σε διεθνή projects και υποστηρίζοντας την ανάπτυξη των θυγατρικών του ομίλου TÜV NORD σε 70 χώρες, σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του έτους η TÜV HELLAS (TÜV NORD) συμμετείχε σε σπουδαία τεχνικά έργα στην Ελλάδα όπως είναι η πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου στον Κόλπο του Πρίνου για την ανάπτυξη του κοιτάσματος Epsilon, η παροχή υπηρεσιών ελέγχου ποιότητας για την κατασκευή του έργου του Φαληρικού Όρμου αλλά και η επιθεώρηση της κατασκευής και γενικότερα της τεχνικής υποστήριξης σε θέματα διαχείρισης ποιότητας του Costa Navarino (Golf Club και Nέο Ξενοδοχείο 5*).

Συμμετείχε όμως σε εξίσου σημαντικά έργα σε παγκόσμιο επίπεδο με την ανάληψη ενός νέου πεδίου ελέγχου και επιθεώρησης εξοπλισμού σε τελεφερίκ στο Βιετνάμ πραγματοποιώντας επιτόπια επιθεώρηση στην τεχνική υποδομή τους (ηλεκτρολογικά και μηχανολογικά) και με την επιθεώρηση και πιστοποίηση ψυχαγωγικών πάρκων σε Μαλαισία, Γαλλία, Ντουμπάι, Μεξικό. Οι επιθεωρητές της TÜV HELLAS (TÜV NORD) βρίσκονται σε όλο τον κόσμο κι έτσι ολοκλήρωσαν την επιθεώρηση των ανελκυστήρων στο κρουαζιερόπλοιο Peace Boat, στη Νέα Ζηλανδία αλλά και δύο φωτοβολταϊκών σταθμών 50ΜW έκαστος της ΕDF ENERGIES NOUVELLES στο Aswan στην Αίγυπτο.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο