Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): ATHENS GLOBALG.A.P. TOUR 2023

H TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει το συνέδριο GLOBALG.A.P. Tour 2023 στην Αθήνα, το οποίο πραγματοποιείται την Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023, κατά τις ώρες: 09:30-17:00 στο ξενοδοχείο Electra Palace Hotel (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, 105 57 Αθήνα).

Η φετινή διοργάνωση, ακολουθεί το εξαιρετικά επιτυχημένο συνέδριο της GLOBALG.A.P., το οποίο πραγματοποιήθηκε διαμέσου του Φορέα μας το 2017, με περισσότερους από 380 συμμετέχοντες και εξέχοντες ομιλητές.

Το Συνέδριο GLOBALG.A.P. Tour 2023 αποτελεί μοναδική ευκαιρία για συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ παραγωγών, αλυσίδων super markets, αλυσίδων διανομής, επαγγελματιών ποιότητας, επαγγελματικών οργανώσεων και θεσμικών εκπροσώπων.

Η ατζέντα των θεμάτων που θα καλυφθούν, περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεματικών, συμπεριλαμβανομένης της νέας έκδοσης v6 της GLOBALGAP, των απαιτήσεων των αλυσίδων super markets στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και του χώρου των υδατοκαλλιεργειών.

Δηλώστε Συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/3xObooT

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο