Τα νέα των μελών μας

TUV HELLAS (TUV NORD): Απονομή πιστοποιητικού ISO 29001στην ARCHIRODON GROUP NV για πρώτη φορά στην Ελλάδα

undefined

 

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε τη διεθνή κατασκευαστική εταιρεία ARCHIRODONGROUPNV σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τεχνικής προδιαγραφής ISO/TS 29001, απονέμοντας στη συνέχεια και το αντίστοιχο Πιστοποιητικό. Η επιθεώρηση Πιστοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας πραγματοποιήθηκε τόσο στα ενεργά εργοτάξιά της στη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όσο και στα αντίστοιχα κεντρικά γραφεία στην Ελλάδα, από εξειδικευμένους Έλληνες Επικεφαλής Επιθεωρητές της TÜV HELLAS (TÜV NORD). Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό είναι το πρώτο που απονέμεται στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Η ARCHIRODON GROUP NV αποδεικνύει με τη συγκεκριμένη πιστοποίησή της, εκτός από την πρωτοπορία της, τη ρητή δέσμευσή της για την τήρηση και τη διασφάλιση των προδιαγραφών της ISO/TS 29001 ανταποκρινόμενη έτσι τόσο στις απαιτήσεις των πελατών της από τον χώρο της πετρελαϊκής και πετροχημικής βιομηχανίας, όσο και της κείμενης νομοθεσίας. Παράλληλα, επιβεβαιώνει το στόχο της για υψηλά επίπεδα απόδοσης, με την αυστηρή εφαρμογή προτύπων ποιότητας και ασφάλειας της εργασίας και περιβάλλοντος (Quality & HSE), έχοντας λάβει ήδη πιστοποιήσεις και για τα πρότυπα ISO 9001,  14001 και  OHSAS 18001 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η τεχνική Περιγραφή ISO/TS 29001:2010

H Τεχνική Προδιαγραφή ISO/TS 29001:2010 ανεπτύχθη από κοινού, από τους ειδικούς ποιότητας στο Αμερικανικό Ινστιτούτο Πετρελαίου (American Petroleum Institute), την Τεχνική Επιτροπή του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης ISO 67 και τις εταιρείες κατασκευής υλικών, εξοπλισμού και υπεράκτιων δομών για την πετρελαϊκή και πετροχημική βιομηχανία. H Τεχνική Προδιαγραφή ενσωματώνει τις απαιτήσεις ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 και περιλαμβάνει συμπληρωματικές λεπτομερείς και εξειδικευμένες απαιτήσεις τόσο για τον Σχεδιασμό, την Ανάπτυξη, Παραγωγή, Εγκατάσταση και Συντήρηση Προϊόντων όσο και την Παροχή Υπηρεσιών στον κλάδο της πετρελαϊκής και πετροχημικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας φυσικού αερίου, προδιαγράφοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και καλύπτοντας έτσι την ανάγκη για αυστηρή συμμόρφωση με την μηχανική και τεχνολογία και τις απαιτήσεις του χρήστη και της νομοθεσίας στον κρίσιμο αυτό βιομηχανικό κλάδο.

Οι εταιρείες

Η ARCHIRODON GROUP NV είναι ένας Διεθνής Όμιλος Κατασκευών με σημαντική παρουσία σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική. Αναλαμβάνει τεχνικά έργα κάθε τύπου και πολυπλοκότητας, περιλαμβάνοντας έργα Turnkey-EPC (Engineering Procurement & Construction) στους τομείς Λιμενικών και Παράκτιων Έργων, Ενέργειας και Έργων Υποδομής. Με αποδεδειγμένη εμπειρία για περισσότερα από 55 χρόνια, η εταιρία στοχεύει στη διατήρηση της θέσης της στην παγκόσμια κατασκευαστική αγορά ως ένας αξιόπιστος εταίρος στους τομείς της μελέτης, σχεδιασμού και κατασκευής σύνθετων και εξειδικευμένων τεχνικών έργων. Το ανθρώπινο δυναμικό της αριθμεί περίπου 14.000 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει περισσότερα από 7.000 εξειδικευμένα και πλωτά μηχανήματα που της επιτρέπουν να καλύπτει ανάγκες σε ειδικό εξοπλισμό ακόμη και των πλέον απαιτητικών έργων. Η ARCHIRODON GROUP NV διαθέτει σήμερα γραφεία ή/και εργοτάξια σε χώρες όπως η Ολλανδία, η Ελβετία, η Ελλάδα, η Κύπρος, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν, το Ομάν, το Ιράκ, η Αίγυπτος, η Λιβύη, το Μαρόκο, η Αλγερία, το Καζακστάν και το Τουρκμενιστάν.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο