Τα νέα των μελών μας

TÜV Hellas (TÜV Nord): Αναγνώριση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) ως Critical Location για την έκδοση πιστοποιητικών των σχημάτων πιστοποίησης IFS Food, IFS Logistics, IFS Brokers, BRC Fοod και FSSC 22000:2010

undefined

 

Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜHELLAS (TÜNORDστο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, αναγνωρίστηκε ως Critical Location της μητρικής εταιρείας TUV NORD GmbH για τον τεχνικό έλεγχο και την έκδοση πιστοποιητικών των σχημάτων πιστοποίησης IFS Food, IFS Logistics, IFS Brokers, BRC Fοod και FSSC 22000:2010. Αποτέλεσμα αυτής της αναγνώρισης είναι ότι πλέον τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εκδίδονται στην Ελλάδα, αξιοποιώντας τους χρόνους για την καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών. 

Τα σχήματα πιστοποίησης IFS Food, IFS Logistics, IFS Brokers, BRC Food και FSSC 22000:2010 ανήκουν στις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις του μη κερδοσκοπικού οργανισμού GFSI (Global Food Safety Initiative), ο οποίος ιδρύθηκε μετά από πρωτοβουλία των μεγαλύτερων Λιανεμπορίων και Εταιριών Παραγωγής Τροφίμων στον κόσμο. Οι πιστοποιημένες εταιρείες με βάση τα παραπάνω πρότυπα, εκτός από την ενίσχυση της αξιοπιστίας τους, απολαμβάνουν της αποδοχής των λιανεμπόρων σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ η έκδοση των πιστοποιητικών στην Ελλάδα μόνο από την TUV HELLAS (TUV NORD) προσφέρει μια πραγματική ευκαιρία διείσδυσης στις διεθνείς αγορές για τα ελληνικά προϊόντα.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο