Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): 20 χρόνια Συνεργασίας. 20 χρόνια Εμπιστοσύνης. 20 χρόνια Μαζί

 

undefined

 

Οι μακροχρόνιες, αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες αποτελούν βασικό πυλώνα ανάπτυξης για την TÜV HELLAS (TÜV NORD), αποδεικνύοντας στην πράξη τη δέσμευσή μας για ποιοτικές υπηρεσίες και σχέσεις εμπιστοσύνης που διατηρούνται και εξελίσσονται στο πέρασμα του χρόνου.

Kορυφαίοι εκπρόσωποι των κλάδων τους, μιλούν για την 20ετή τους συνεργασία με την TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή τους στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, αλλά και τα μοναδικά οφέλη που τους προσφέρει ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα.

Μας κάνουν υπερήφανους δίνοντάς μας ώθηση να συνεχίσουμε, όχι μόνο για τα επόμενα 20 χρόνια αλλά για πολλά περισσότερα. 

undefined

 

Γιώργος Τζουανάκης

Τεχνικός Διευθυντής Allou Fun Park | Kidom

Μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, έχουμε κατ’ επανάληψη διαπιστώσει ότι πρόκειται για έναν απολύτως αξιόπιστο συνεργάτη με βαθιά γνώση της επιστήμης των πιστοποιήσεων. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει ένα άριστα καταρτισμένο προσωπικό στο οποίο ανεπιφύλακτα μπορεί να βασιστεί οποιαδήποτε εταιρεία έχει ως στόχο την παροχή υπηρεσιών μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. 

H συνεργασία μας βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, την πολύ καλή επικοινωνία και στην άμεση απόκριση στα αιτήματά μας. 

Τα πιστοποιητικά της TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι για την εταιρεία μας η απόδειξη και επιβεβαίωση της προσπάθειας που καταβάλλουμε καθημερινά ώστε να επιτύχουμε την απολύτως ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεών μας. Αποτελούν για εμάς το εγκυρότερο μέσο για να διαφημίσουμε αλλά και να πιστοποιήσουμε την ασφάλεια των υπηρεσιών μας στο ευρύ κοινό.❞ 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο