Τα νέα των μελών μας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): 1 στις 3 εταιρίες που επαληθεύουν τον Απολογισμό Βιωσιμότητας επιλέγει την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

undefined

 

 

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαίωσε για μία ακόμη χρονιά τον ηγετικό της ρόλο σε θέματα επαλήθευσης δεδομένων βιώσιμης ανάπτυξης. Συγκεκριμένα και με βάση την πρόσφατη 8η Ετήσια Ειδική Έκδοση του περιοδικού CSR Reports, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επαλήθευσε 1 στους 3 εταιρικούς απολογισμούς (έτους 2017) που στηρίζονται σε πρότυπα ή/και οδηγίες σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη (GRI STANDARDS, GRI-G4, ΑΑ1000, Energy Consmption, Carbon Emissions).  

Όπως τονίζει ο CSR Product Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD), Νέστορας Παπαρούπας, “Το γεγονός αυτό αποτελεί το επιστέγασμα της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει οικοδομηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια μεταξύ της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και των επιχειρήσεων που έχουν κατανοήσει την έννοια και τη σπουδαιότητα της βιώσιμης ανάπτυξης. Οι επιθεωρήσεις επαλήθευσης του Φορέα μας στηρίζονται στη συσσωρευμένη τεχνογνωσία των 31 ετών από την ίδρυσή μας στην Ελλάδα και έχουν αποδεδειγμένα βοηθήσει τις επιχειρήσεις στη βελτίωση της ποιότητας των απολογισμών τους, που εκδίδονται προς ενημέρωση του καταναλωτικού και επενδυτικού κοινού».

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD), ανταποκρινόμενη στην τάση της ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς αναφορικά με την αξιολόγηση της επίδοσης των εταιριών στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, έχει αναπτύξει και παρέχει υπηρεσίες για την ανεξάρτητη επαλήθευση και τη διασφάλιση της ακρίβειας και της αξιοπιστίας των στοιχείων που αναγράφονται στους Απολογισμούς Βιωσιμότητας, που δημοσιεύονται σε ετήσια βάση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο