Τα νέα των μελών μας

TUV HELLAS: Πολύ σημαντικές βραβεύσεις για την TÜV HELLAS (TÜV NORD) στα Hospitality Awards 2023

Πολύ σημαντικές βραβεύσεις για την TÜV HELLAS (TÜV NORD) στα Hospitality Awards 2023

 

Τα Greek Hospitality Awards διοργανώθηκαν για 9η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το portal tourismtoday.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ!

Η εκδήλωση διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), της ΔΕΘ-HELEXPO, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), και του ΣΕΜΑ.

Συγκεκριμένα, ο Φορέας μας έλαβε βραβεία στις παρακάτω κατηγορίες:

Best Hotel Certification Provider, βραβείο το οποίο παρέλαβε η κα Uxue Azpiroz Lasarte, Vice President Tourism & Hospitality &

Best Hotel Sustainable Solution Provider, βραβείο το οποίο παρέλαβε η κα Μαρία Λιοντάκη, Project Manager Tourism & Hospitality & Επικεφαλής Επιθεωρήτρια.

Η λαμπρή τελετή #grha23, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο της ελληνικής ξενοδοχίας και των εταιριών που πλαισιώνουν τον τουριστικό κλάδο, μέσα από μια αξιοκρατική διαδικασία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο