Τα νέα των μελών μας

ΤÜV HELLAS: Η ΤÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποιεί με DGNB το Chania Old Town Curio Collection by Hilton

ΤΙΤΛΟΣ: Η ΤÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποιεί με DGNB το Chania Old Town Curio Collection by Hilton

Ο κ. Τσιλεδάκης Γιώργος, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Τσιλεδάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στον όμιλο μας, το περιβάλλον αποτελεί προτεραιότητα και είμαστε απολύτως αφοσιωμένοι στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης στην τουριστική μας δραστηριότητα. Μέσω της συνεργασίας μας με την TÜV HELLAS (TÜV NORD), έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία πιστοποίησης του νέου μας ξενοδοχείου, του Chania Old Town Curio Collection by Hilton, στο επίπεδο GOLD με το σύστημα DGNB.

Από κοινού με την TÜV HELLAS (TÜV NORD), στοχεύουμε στην επίτευξη ολοκληρωμένων πρακτικών για την προστασία του περιβάλλοντος, περιλαμβάνοντας την αποτελεσματική διαχείριση των φυσικών πόρων, τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, τη μείωση των εκπομπών CO2, και την προσαρμογή του κτιρίου μας σε υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα προηγμένο ξενοδοχειακό περιβάλλον που συνδυάζει την πολυτέλεια με την αειφορία, προσφέροντας ταυτόχρονα μια εξαιρετική εμπειρία στους επισκέπτες μας.

Με την πιστοποίηση DGNB, θέλουμε να επιβεβαιώσουμε τη δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος και να δώσουμε έμφαση στην ευθύνη μας προς την κοινωνία. Με υπερηφάνεια συνεργαζόμαστε με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για να επιτύχουμε τους στόχους μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον και να προσφέρουμε ένα παράδειγμα άρτιας πρακτικής στον τομέα του τουρισμού»

Δείτε το απόσπασμα συνέντευξης της ταξιδιωτικής εκπομπής με την κα Κλέλια Χαρίση, όπου αναφέρεται ότι η ΤÜV HELLAS (TÜV NORD) στα πλαίσια της αειφορίας, εχει πιστοποιήσει στο επίπεδο GOLD με το σύστημα DGNB το νέο ξενοδοχείο του ομίλου Τσιλεδάκης Α.Ε. (Corissia Hotels & Resort)!

https://fb.watch/nIDpuZ6Pt3/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο