Τα νέα των μελών μας

TUV Hellas: Διοργάνωση Ημερίδας για τη Νέα Δομή των Προτύπων

undefined

 

Ο Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD)  συνεπής στη φιλοσοφία του να βρίσκεται δίπλα στις εξελίξεις και να μεταφέρει σύγχρονη τεχνογνωσία στους συνεργάτες του, διοργάνωσε ημερίδα για την παρουσίαση όλων των εξελίξεων και των νέων δομών των Προτύπων Πιστοποίησης. Το παρών έδωσε μεγάλος αριθμός συμβούλων επιχειρήσεων, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις και την παρουσία της TÜV HELLAS (TÜV NORD) στη νέα εποχή.

Η παρουσίαση των αλλαγών πραγματοποιήθηκε από τον Διευθυντή Πιστοποίησης του Φορέα Γιάννη Οικονομίδη και την Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων Βάσια Καζάζη, κάνοντας αναφορά στις νέες εκδόσεις των προτύπων ISO 9001 & ISO 14001 από τον Οργανισμό ISO, στο πλαίσιο των τακτικών αναθεωρήσεων τους. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν οι ενέργειες του Οργανισμού ISO για τη δημιουργία μιας κοινής μορφής και «γλώσσας» στα πρότυπα ώστε να επιτρέπεται η εναρμόνισή των συστημάτων διαχείρισης μεταξύ τους καθώς επίσης και να μειωθούν οι απαιτήσεις για τεκμηρίωση, δίνοντας έμφαση στην αξία της οργάνωσης και στον πελάτη.

undefined

Παράλληλα, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) με ενέργειές της ενθαρρύνει τους πελάτες και συνεργάτες της να ξεκινήσουν την διαδικασία μετάβασης στα νέα πρότυπα το συντομότερο δυνατό, ώστε να έχουν χρόνο να ολοκληρώσουν τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας ISO, πριν από τις προθεσμίες που έχουν ήδη καθοριστεί με επίσημη ανακοίνωση του Οργανισμού. 

undefined

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του Οργανισμού με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας μας, συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες της στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των κατασκευών, προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο