Τα νέα των μελών μας

TUV Hellas: Απονομή Πιστοποιητικού ISO 9001:2008, στην CARRIER FRIGEL APOSTOLOU

undefined

 

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) απένειμε στην CARRIER FRIGELAPOSTOLOU το πιστοποιητικό ISO 9001:2008, μετά τη διενέργεια των απαιτούμενων επιθεωρήσεων τόσο στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Αθήνας, όσο και στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης. Η διάρκεια του Πιστοποιητικού είναι τριετής και υποδηλώνει τη δέσμευση της εταιρίας για τη συνεχή βελτίωση των λειτουργιών της, καθώς και για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της, μέσα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.

Με την Πιστοποίηση του Συστήματος Ποιότητας, η CARRIER FRIGELAPOSTOLOU, αποδεικνύει πως είναι σε θέση να διασφαλίσει ένα υψηλό επίπεδο εσωτερικής λειτουργίας, μέσω της τεκμηρίωσης τόσο της οργανωτικής της δομής, όσο και των διαδικασιών που απαιτούνται για την επίτευξη βελτιωμένων αποτελεσμάτων με τη συμμετοχή όλου του εμπλεκόμενου προσωπικού. Επιπρόσθετα, η επιθεώρηση επιβεβαίωσε την δέσμευση της εταιρίας στη διαρκή ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της, μέσα από έναν δομημένο και ελεγχόμενο τρόπο εταιρικής λειτουργίας.

Η απονομή των Πιστοποιητικών πραγματοποιήθηκε από τον Διευθυντή Πιστοποίησης της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Γιάννη Οικονομίδη, σε ειδική εκδήλωση στα γραφεία της CARRIER FRIGEL APOSTOLOU, με τη συμμετοχή της Διοίκησης της εταιρείας.

CARRIER FRIGEL APOSTOLOU

Η ιστορία της Carrier Frigel Αποστόλου Α.Ε.ξεκινάειτο 1948, όταν η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Χ. Αποστόλου, με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή και πώληση ψυγείων πάγου, ηλεκτρικών ψυγείων και ψυκτικών θαλάμων. Το 1980, η Χ. Αποστόλου ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διάθεση στην Ελλάδα των επαγγελματικών ψυγείων και μηχανημάτων της γερμανικής εταιρείας Linde AG, συνεχίζοντας παράλληλα την παραγωγή και διάθεση ελληνικών ψυγείων. Το 1997, η Linde AG απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της Frigel Αποστόλου, και το 2004, η Linde (τομέας επαγγελματικής ψύξης) εξαγοράστηκε από την Carrier Corporation, τον αμερικανικό όμιλο που είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως σε προϊόντα θέρμανσης, κλιματισμού και επαγγελματικής ψύξης υψηλής τεχνολογίας. Η Frigel Αποστόλου στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Carrier Frigel Αποστόλου. Σήμερα, η Carrier Frigel Αποστόλου Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εμπορίας, εγκατάστασης και συντήρησης συστημάτων επαγγελματικής ψύξης στην Ελλάδα, προσφέροντας στους πελάτες της ποιοτικά και υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και υπηρεσίες, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων. Με καινοτόμες και βιώσιμες τεχνολογικές λύσεις, μεταξύ των οποίων και η χρήση διοξειδίου του άνθρακα ως ψυκτικού ρευστού (τεχνολογία) η εταιρεία εκσυγχρονίζει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κάθε ελληνικής επιχείρησης. Διαχειρίζεται πανελλαδικά μια ευρύτατη γκάμα συμβολαίων συντήρησης-service, καθημερινά σε 24ωρη βάση. Έτσι, η Carrier Frigel ΑποστόλουΑ.Ε., επενδύοντας στο μέλλον, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των πελατών της με τους ανθρώπους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο