Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA: TÜV AUSTRIA ACADEMY | Εκπαιδευτικά προγράμματα | «ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ» 2018

undefined

 

Η TÜV AUSTRIA ACADEMY αποτελεί τον εκπαιδευτικό οργανισμό του TÜV AUSTRIA GROUP και παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα σε παγκόσμια κλίμακα. Σήμερα, η TÜV AUSTRIA ACADEMY διαθέτει γραφεία και σύγχρονους εκπαιδευτικούς χώρους στη Βιέννη, στην Αθήνα και σε παραρτήματα εντός Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Μυτιλήνη), στο Βουκουρέστι, καθώς και σε άλλες χώρες της Νοτιανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής (π.χ. Κύπρος, Τουρκία, Ιορδανία, Αλβανία, Ισραήλ, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, κ.α.).

Το όραμα της TÜV AUSTRIA ACADEMY είναι αξιοποιώντας τα περισσότερα από 140 χρόνια εμπειρίας και τεχνικής πρωτοπορίας του TÜV AUSTRIA GROUP να αποτελεί έναν κορυφαίο εκπαιδευτικό οργανισμό δια βίου μάθησης και δια βίου εκπαίδευσης δημιουργώντας, μια διαχρονική και ανθρωποκεντρική σχέση συνεργασίας με τους καταρτιζόμενους, συμβάλλοντας έτσι, στη μετατροπή της γνώσης σε επαγγελματική εξειδίκευση και αποσκοπώντας στη διαρκή βελτίωση της επαγγελματικής ταυτότητάς τους καθώς και της επαγγελματικής επιτυχίας και ανέλιξής τους. Βασικοί στόχοι της TÜV AUSTRIA ACADEMY είναι:

  •  η προώθηση της δια βίου μάθησης,
  •  η αναβάθμιση της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης,
  •  η ολοκληρωμένη και ποιοτική επαγγελματική κατάρτιση με στόχο τον εκσυγχρονισμό των γνώσεων και των επαγγελματικών προσόντων,
  •  η αναγνώριση και κατοχύρωση γνώσεων και δεξιοτήτων,  
  •  η ενίσχυση της περιφερειακής διάστασης της δια βίου μάθησης μέσω ενεργειών κατάρτισης σε πόλεις εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων,
  •  η ισότιμη πρόσβαση στην κατάρτιση των ατόμων που προέρχονται από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. 

undefined

Δείτε όλα τα σεμινάρια της TÜV AUSTRIA ACADEMY που θα πραγματοποιηθούν το Δεκέμβριο εδώ: https://www.tuvaustriahellas.gr/briefing&page=1&item=442 και εξασφαλίστε άμεσα τη θέση σας δηλώνοντας της συμμετοχή σας στα τηλέφωνα 210 5220920 (εσωτ. 224 και 216).

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο