Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA HELLAS: TÜV AUSTRIA HELLAS και CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator: ολοκλήρωση 2ου workshop

undefined

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την TÜAUSTRIA HELLAS το πρώτο workshop στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της με το CapsuleTTravel & Hospitality Accelerator την Πέμπτη 21/11/2019 στις εγκαταστάσεις του CapsuleTTravel & Hospitality Accelerator.

Το workshop με τίτλο «Delivering fivestar customer experience: essential communication skills, complaint and difficult customer handling», υλοποιήθηκε, με εισηγητές τους κκ Κώστα Γκιόκα, Business Development – Mergers & Acquisitions Director TÜV AUSTRIA HELLAS και Νόνικα Μπάκα, Head of Tourism Inspections and Certification Department TÜV AUSTRIA HELLAS. Κατά τη διάρκεια του workshop προσεγγίστηκαν το customer experience ως “profit generator” και η σύνδεσή του με το “customer loyalty”, τεχνικές και δεξιότητες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών, τεχνικές και μέθοδοι για την αντιμετώπιση κρίσεων, διαφορών και παραπόνων και μετατροπή τους σε «εργαλεία βελτίωσης”  καθώς και οι τύποι, η αναγνώριση και διαχείριση δύσκολων πελατών.

undefined

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, με ενθουσιασμό και βλέμμα στο μέλλον, υποστηρίζει ενεργά αυτή την καινοτόμο και ελπιδοφόρα προσπάθεια ως στρατηγικός συνεργάτης, συμβάλλοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πρώτου κύκλου για την ενίσχυση της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας στο χώρο του τουρισμού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο