Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: TÜV AUSTRIA CoVid Shield για το Marbella Corfu Hotel

undefined

 

TÜAUSTRIA, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων της χώρας μας, πιστοποίησε το πεντάστερο ξενοδοχείο Marbella Corfu Hotel της Κέρκυρας, με το Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, σε επίπεδο «Principal». Το πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στην όμορφη νοτιοανατολική ακτή της Κέρκυρας, με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και υποδέχεται τους επισκέπτες του από το 1971, έχει ανεβάσει τον πήχη της φιλοξενίας για τα ελληνικά δεδομένα και έχει ξεχωρίσει στις καρδιές των επισκεπτών.

Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας η TÜAUSTRIA στέκεται στο πλευρό των ελληνικών επιχειρήσεων και συμβάλλει δυναμικά μέσα από το πρωτοποριακό σχήμα CoVid Shield στη θωράκιση του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής φιλοξενίας. Μετά την ολοκλήρωση πολλαπλών επιθεωρήσεων η εταιρεία πιστοποίησε ακόμη ένα πολυτελές ξενοδοχείο επιβεβαιώνοντας ότι τηρούνται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα κατά της εξάπλωσης  του COVID-19 στις εγκαταστάσεις του, καθώς και το ότι διαθέτει όλες τις κατάλληλες υποδομές και διαδικασίες για την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου.

undefined

Το καινοτόμο σχήμα με την υπογραφή παγκοσμίου κύρους της TÜV AUSTRIA ενισχύει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών που επιλέγουν το Marbella Corfu για αξέχαστες διακοπές.

Στο πλαίσιο της πιστοποίησης, η Γενική Διεύθυνση του Marbella Corfu Hotel, υπογράμμισε: «Μετά τη δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο διάστημα με την εξάπλωση του COVID-19, η TÜAUSTRIA δίνει στα ξενοδοχεία και σε όλο τον κλάδο του Τουρισμού την ευκαιρία να ξαναχτίσουν την εμπιστοσύνη των επισκεπτών. Με αισιοδοξία και την ελπίδα ότι η επιστροφή στην κανονικότητα θα είναι ομαλή, συνεχίζουμε για ένα υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι που και φέτος θα είναι μοναδικό για όλους, με την υπογραφή αξιοπιστίας της TÜAUSTRIA».

Σημειώνεται ότι το σχήμα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, καταλύματα), εστίασης, παρασκευής και μεταποίησης τροφίμων, μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα (supply chain), λιανικού εμπορίου (supermarkets, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα), άθλησης και γυμναστικής, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία, εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management) κ.α.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο