Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: TÜV AUSTRIA CoVid Shield για το Branco Mykonos

undefined

TÜAUSTRIA, ο κορυφαίος Οργανισμός Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων της χώρας μας, πιστοποίησε το πεντάστερο ξενοδοχείο Branco Mykonos, με το Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, στο επίπεδο «Principal». Το πολυτελές ξενοδοχείο, που βρίσκεται στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, έχει ανεβάσει τον πήχη της φιλοξενίας για τα ελληνικά δεδομένα και έχει ξεχωρίσει στις καρδιές των επισκεπτών.

Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας η TÜAUSTRIA στέκεται στο πλευρό των ελληνικών επιχειρήσεων και συμβάλλει δυναμικά μέσα από το πρωτοποριακό σχήμα CoVid Shield στη θωράκιση του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής φιλοξενίας. Μετά την ολοκλήρωση πολλαπλών επιθεωρήσεων η εταιρεία πιστοποίησε ακόμη ένα πολυτελές ξενοδοχείο επιβεβαιώνοντας ότι τηρούνται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα κατά της εξάπλωσης  του COVID-19 στις εγκαταστάσεις του, καθώς και το ότι διαθέτει όλες τις κατάλληλες υποδομές και διαδικασίες για την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου.

 undefined

Το καινοτόμο σχήμα με την υπογραφή παγκοσμίου κύρους της TÜV AUSTRIA ενισχύει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών που επιλέγουν το Branco Mykonos για αξέχαστες διακοπές.

Σημειώνεται ότι το σχήμα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, καταλύματα), εστίασης, παρασκευής και μεταποίησης τροφίμων, μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα (supply chain), λιανικού εμπορίου (supermarkets, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα), άθλησης και γυμναστικής, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία, εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management) κ.α.

TÜAUSTRIA Hellas: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός 

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα, εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustria.academy.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.