Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: TÜV AUSTRIA CoVid Shield για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία

 

undefined

Η TÜAUSTRIA Hellas, η κορυφαία εταιρεία Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων στην Ελλάδα, πιστοποίησε με το πρωτοποριακό σχήμα TÜAUSTRIA CoVid Shieldεπίπεδο Principal, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Τα ΕΛΤΑ που με αξιοπιστία και συνέπεια εν μέσω πανδημίας συνεχίζουν να παρέχουν απρόσκοπτα σύγχρονες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλη τη χώρα, αποδεικνύουν με αυτή την πιστοποίηση, για μία ακόμα φορά, τον αδιαπραγμάτευτο σεβασμό τους προς τη Δημόσια Υγεία αλλά και προς τους ανθρώπους τους.

Συγκεκριμένα, σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία που οι αποστάσεις και ο περιορισμός των μετακινήσεων αποτελούν προαπαιτούμενα στην καθημερινότητά μας, τα ΕΛΤΑ με το σχήμα Covid Shield, επιβεβαιώνουν ότι λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, εφαρμόζουν τις κατάλληλες διαδικασίες και τις ενδεδειγμένες πρακτικές για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού, αλλά και ότι διαθέτουν κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για την αποφυγή διασποράς.

H ολοκλήρωση των Επιθεωρήσεων με την υπογραφή κύρους της TÜV AUSTRIA Hellas, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εξειδικευμένου Συστήματος Διαχείρισης για την Αντιμετώπιση της Διάδοσης της νόσου COVID-19, που έχουν αναπτύξει και  ακολουθούν τα ΕΛΤΑ για τη διασφάλιση της υγείας των ανθρώπων τους και των πολιτών που εμπιστεύονται σταθερά τις υπηρεσίες τους.

undefined

Η TÜAUSTRIA Hellas με καθημερινό στόχο να συμβάλει στη θωράκιση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων και των Οργανισμών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας αυτή τη δύσκολη περίοδο, μέσα από το Covid Shield γίνεται πολύτιμος σύμμαχος συνέχειας στην εξελισσόμενη πρόκληση της πανδημίας. Αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και τη βαθιά εμπειρία των ανθρώπων της, βρίσκεται στο πλευρό κορυφαίων Οργανισμών, όπως τα ΕΛΤΑ, συνεισφέροντας από το δικό της μετερίζι σε ένα καλύτερο αύριο.

TÜAUSTRIA Hellas: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός 

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας, αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας, όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα, εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustria.academy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο