Τα νέα των μελών μας

TÜV AUSTRIA Hellas: TÜV AUSTRIA Covid-Shield: Ένα ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης

undefined

 

Για όλους εμάς στην TÜV AUSTRIA Hellas, η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός και αυτό σημαίνει μέριμνα για την Υγεία, την Ασφάλεια και την Επιχειρηματική Συνέχεια. Έτσι, αναπτύξαμε και παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης για να αυξήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών, των εργαζομένων και των καταναλωτών στις επιχειρήσεις, οι οποίες εφαρμόζουν και πιστοποιούνται με το σχήμα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Covid-Shield.

undefined

Το νέο σχήμα πιστοποίησης απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που λόγω των δραστηριοτήτων τους ευνοούν τη συναναστροφή, φιλοξενία και εν γένει διαθέτουν χώρους συνάθροισης κοινού και εργαζομένων και επιβεβαιώνει, ότι:

ü  Λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα, εφαρμόζουν τις κατάλληλες διαδικασίες και τις ενδεδειγμένες από τις αρμόδιες αρχές και την επιστημονική κοινότητα πρακτικές για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.

ü  Παρέχουν τα μέσα και τις υποδομές που απαιτούνται για την εφαρμογή των διαδικασιών και πρακτικών.

ü  Διαθέτουν κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και συνεχώς επικαιροποιούν με προγράμματα εκπαίδευσης το προσωπικό τους για την τήρηση των διαδικασιών και των νέων οδηγιών ως αυτές ενημερώνονται από τους Εθνικούς Οργανισμούς Υγείας και άλλους θεσμούς (π.χ. ΠΟΥ).

ü  Ενημερώνουν και καθοδηγούν κατάλληλα όλους όσοι εισέρχονται ή φιλοξενούνται στους χώρους της επιχείρησης, για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού. 

undefined

Το σχήμα TÜV AUSTRIA Covid-Shield διαθέτει τρεις διαβαθμίσεις Πιστοποίησης ανάλογα με τα χρονικά διαστήματα και την μεθοδολογία που υλοποιούνται οι επιθεωρήσεις.

Ενδεικτικά, το νέο σχήμα πιστοποίησης απευθύνεται σε επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, καταλύματα), εστίασης, μονάδες υγείας, παρασκευής και μεταποίησης τροφίμων, μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα (supply chain), λιανικού εμπορίου (supermarkets, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα), άθλησης και γυμναστικής, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά κέντρα, σχολεία, εταιρείες διαχείρισης εγκαταστάσεων (facility management), μονάδες παραγωγής και εργοστάσια, γραφεία διοίκησης στα οποία υπάρχει συγκέντρωση αριθμού εργαζομένων, κ.α.

Γιατί η προστασία της Υγείας και της Επιχειρηματικής Συνέχειας είναι Πολιτισμός!   

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210 5220920 (Αθήνα), 2310 941100 (Θεσσαλονίκη), 2810 244150 (Κρήτη), 22510 40504-5 (Μυτιλήνη) ή στείλτε email στο covid-shield@tuv.at.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο